Gazete Vatan Logo
MagazinÖdül savaşları

Ödül savaşları

Ödül savaşları

MTV müzik ödüllerinde aday gösterilmeyen Nicki Minaj, “Eğer klibinde ince vücutlu kadınlar varsa aday gösterilirsin” diyerek Taylor Swift’i taş attı cevap gecikmedi

Dün açıklanan 2015 MTV Video Müzik Ödülleri’nin ardından, ‘Anaconda’ şarkısı çok ses getirmesine rağmen hiçbir dalda aday gösetrilmeyen ABD’li ünlü rapçig Nicki Minaj, Twitter hesabından “Eğer farklı bir tür artist olsaydım, “Anaconda” Yılın En İyi Videosu adayı olacaktı” sözleriyle bir tartışmayı başlattı. Özellikle ‘En İyi Video’ dalında aday gösterilmemesini esprili bir dille eleştiren birçok tweet atan Minaj’ın “Eğer klibinde ince vücutlu dans eden kadınlar varsa yılın videosu için aday gösterilirsin” yazmasının ardından Taylor Swift devreye girdi.
‘Kadınlar birbirinin kuyusunu kazmaz’
‘Bad Blod’ klibiyle ‘Yılın En İyi Videosu’ adayı olan Taylor Swift, “Ben hiçbir şey yapmadım. Seni seviyorum ve destekliyorum. Senin yaptığın gibi kadınlar birbirinin kuyusunu kazmaz” dedi. Swift, ayrıcı Minaj’ın Fetty Wap, Kendrick Lamar, Wiz KHalifa, Big Sean gibi isimlerle birlikte aday gösterildiği ‘En İyi Hip-Hop Videosu’ dalını da işaret ederek “Belki de erkeklerden biri senin koltuğuna oturur” yazarak tartışmada son darbeyi vurdu. Minaj, bunun iserine “Konuyu açıkça ifade ettim. Neden bana tweet attığın anlayamadım, kafam hala karışık” yazdı, Taylor ise “Eğer kazanırsam lütfen benimle gel” yazdı ve sonra Minaj’a yazdığı bütün tweet’leri sayfasından sildi.
Atışma henüz Twitter’a erişimin engellenmediği sabah saatlerinde “Nicki” hashtag’iyle Türkiye’de de TT listesine de girdi. Kullanıcıların kimi Minaj’ı kimi Taylor’ı destekledi.
Ödül savaşları
Böyle kavgalar hiç tarzım değil
Kim Kardashian ise eş durumundan (Kanye West) müzik dünyasıyla ilintili olması sebebiyle zayıflığı hastalıklı bulması tweet’i Taylor Swift’e bağlanınca “Şu anda Vogue çekimleri için Paris’teyim. Müzik dünyasında neler olup bitiyor bilmiyorum ama bu tür kavgalar hiç benim tarzım değil” Tweet’i atarak kendini soyutladı.

Haberin Devamı