Gazete Vatan Logo
MagazinNecdet Elmas’ın hayatı dizi oluyor! Kıvanç Tatlıtuğ çekecek

Necdet Elmas’ın hayatı dizi oluyor! Kıvanç Tatlıtuğ çekecek

‘İlk Türk gangster’ olarak anılan Necdet Elmas’ın hayatı dizi oluyor. Necdet Elmas’ın oğlu Yıldırım Elmas’ın kitabından uyarlanacak projeyi Kıvanç Tatlıtuğ’un yapım şirketi Kampeon ile Ay Yapım çekecek.

Necdet Elmas’ın hayatı dizi oluyor! Kıvanç Tatlıtuğ çekecek

1960’lı yıllarda gerçekleştirdiği banka soygunlarıyla adını duyuran, zekâsı ve karizmasıyla halk arasında büyük bir ilgi odağına dönüşen ve “ilk Türk gangster” olarak anılan Necdet Elmas’ın sıradışı yaşam öyküsü dizi oluyor. Senaryosunu Levent Cantek’in kaleme alacağı projenin en büyük sürprizlerinden biri; Kıvanç Tatlıtuğ.

YAPIMCI KOLTUĞUNDA

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bir süre önce kurduğu yapım şirketi Kampeon ile projede ‘yapımcı’ unvanıyla yer alacak. Tatlıtuğ’un, Kampeon ve Ay Yapım’ın ortak yapımcılığında çekilecek dizinin oyuncu kadrosunda yer alıp almayacağı ise henüz belli değil.

OĞLUNUN KİTABINDAN

Necdet Elmas’ın oğlu Yıldırım Elmas’ın “Babam Gangsterdi Ama Ben Çocuktum” adıyla yayımladığı biyografi kitabından yola çıkılarak tasarlanan dizi, izleyicilere 1960’lı yılların Türkiye’sinde başlayan sürükleyici ve renkli bir suç draması sunacak.