Gazete Vatan Logo
Magazin Martin Mull hayatını kaybetti!

Martin Mull hayatını kaybetti!

ABD'li ünlü oyuncu Martin Mull, gelen son dakika haberlerine göre, uzun süredir mücadele ettiği hastalığına yenik düşerek 80 yaşında hayatını kaybetti.

Martin Mull hayatını kaybetti!

'Roseanne,', 'Sabrina the Teenage Witch' 'Arrested Development' gibi projelerde boy gösteren dünyaca ünlü yıldız oyuncudan acı haber geldi.

Ünlü oyuncunun kızı Maggie Mull, sosyal medyada üzücü haberi paylaşarak babasının "uzun bir hastalıkla" mücadele ettikten sonra öldüğünü duyurdu.

"DERİNDEN ÖZLENECEK"

Maggie Mull, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda şu ifadeleri kullandı:

Aklınıza gelebilecek her yaratıcı disiplinde mükemmel olmasıyla tanınıyordu. Bu şakayı komik bulurdu. Hiçbir zaman komik olmaktan vazgeçmezdi. Babam; eşi, kızı, arkadaşları, iş arkadaşları, meslektaşları, komedyenler ve müzisyenler tarafından derinden özlenecek.

ROL ARKADAŞLARINDAN PAYLAŞIM

1997-2000 yılları arasında Martin, Sabrina'da 'Müdür Willard Kraft' rolünü oynamıştı. Baş yıldız Melissa Joan Hart da dahil olmak üzere dizideki birçok rol arkadaşı, ölümünden sonra ünlü isme saygı duruşunda bulundu.

"EBEDİ İSTİRAHATINA BİZİ TERK ETTİ"

Martin Mull ile Sabrina setinden fotoğraflarını yayınlayan Melissa Joan Hart gönderisine şu notu düştü: "Huzur içinde yat dostum. İnanılmaz Martin Mull (Müdür Kraft), ebedi istirahatına bizi terk etti. Ailesine ve arkadaşlarına en derin taziyelerimi sunuyorum. Evimde asılı olan Martin Mull sanat eserine değer vermeye devam edeceğim!"

Haberin Devamı