Gazete Vatan Logo
MagazinKriz tatlıya bağlandı

Kriz tatlıya bağlandı

Bir düğün de kayınpederden geliyor...

Geçtiğimiz ay oğlunun Meltem Cumbul ile yıldırım nikahı yapmasından sonra zehir zemberek açıklamalar yapan Erol Özbaş, şimdi oğlu ve gelini için görkemli bir düğün yapmaya hazırlanıyor.

Meltem Cumbul'un kendisinden 14 yaş küçük turizmci Alican Özbaş ile 25 Ağustos tarihinde yıldırım nikahıyla evlenmesinin ardından yaşanan kayınpeder krizi tatlıya bağlandı.

Tekneyle Yunan adasına giden ve oğlunun evlendiğini bir arkadaşının açtığı telefonla öğrenen Erol Özbaş, sinirlenmiş ve "Oğlum annesini özlemiş demek ki, 14 yaş büyük biriyle evlenmiş. Bizim oğlan 3 - 4 kez evlenecek gibi görünüyor" demişti. Cumbul kendisinden 11 yaş büyük olan 54 yaşındaki kayınpederinin bu sözlerine çok üzüldü. Bunun üzerine Alican Özbaş babasını arayarak "Baba basına neden böyle konuşuyorsun, bizi rezil ettin. Sen de geçmişte Ajda Pekkan ile beraber olmadın mı?" sözleriyle sitem etmişti.

DÜĞÜN YİNE KUŞADASINDA

Uzun bire gazetelerin manşetlerinden inmeyen o sözlerinin ardından “Meltem Cumbul gayet cici bir hanımefendi, ona saygım sonsuzdur” diyerek Cumbul’la arasındaki buzları eriten Özbaş, şimdi geliniyle oğluna düğün yapıyor.

Tören, 29 Eylül’de Özbaş’ın Kuşadası’ndaki oteli Blue Sky’da düzenlenecek. Geceye iş, sanat ve siyaset dünyasından pek çok tanınmış sima davetli.

Meltem Cumbul, kayınpederi Erol Özbaş’ın sert sözleri hakkında soru soran muhabirlere yüzüğünü göstererek yanıt vermişti.

Haberin Devamı