Gazete Vatan Logo
MagazinKızılcık Şerbeti dizisinden kimler ayrılıyor, Kızılcık Şerbeti dizisinde kim ölüyor? Show TV Kızılcık Şerbeti dizisinden hangi oyuncular ayrılıyor?

Kızılcık Şerbeti dizisinden kimler ayrılıyor, Kızılcık Şerbeti dizisinde kim ölüyor? Show TV Kızılcık Şerbeti dizisinden hangi oyuncular ayrılıyor?

Kızılcık Şerbeti'nde yaşanan ayrılıklar gündemde. Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Müjde Uzman ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nde yeni sezon öncesi ayrılık için birçok ismin adı geçiyor. Peki, Kızılcık Şerbeti dizisinden kimler ayrılıyor, Kızılcık Şerbeti dizisinde kim ölüyor? Show TV Kızılcık Şerbeti dizisinden hangi oyuncular ayrılıyor?

Kızılcık Şerbeti dizisinden kimler ayrılıyor, Kızılcık Şerbeti dizisinde kim ölüyor? Show TV Kızılcık Şerbeti dizisinden hangi oyuncular ayrılıyor?

Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finaliyle konuşulurken 7 Haziran 2024 Cuma günü üst üste vedalar yaşanacak. İzleyiciler de sezon finalini izlemeden önce hangi oyuncuların diziden ayrılacağını sorguluyor. Peki, Kızılcık Şerbeti dizisinden hangi oyuncu ayrılıyor, Kızılcık Şerbeti dizisinde kim ölüyor, Kızılcık Şerbeti dizisinden kimler ayrılıyor?

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNDEN KİMLER AYRILIYOR?

Yiğit Kirazcı ve Serkan Tınmaz'ın ardından Müjde Uzman ile Selin Türkmen de kadroya veda edeceği iddia edildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, geçtiğimiz günlerde sette astım krizi geçiren ve psikolojik olarak zorlandığını söyleyen Müjde Uzman, Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı diziden ayrılıyor. Uzman'ın oynadığı Alev karakter, yeni bölümde tek başına yurt dışına gitme kararı alıyor.

Psikolojik olarak zor bir süreçten geçen ve geçtiğimiz günlerde sette astım krizine giren Müjde Uzman, Kızılcık Şerbeti'nden ayrılıyor. Dizide Çimen rolünü oynayan Selin Türkmen de yeni sezon öncesi kadroya veda edecek.

Haberin Devamı

Fragmanda sezon finaline ilişkin verilen ipuçları arasında Görkem ve Ömer'in ilişkisi’nin ortaya çıkması, Fatih sinirden deliye dönmesi, onu sakinleştirmeye çalışan Mustafa’nınsa hayatınıntehlikeye girmesi ekrana gelirken, Rüzgar ve Nursema bir ilişkiye başlaması, Alev’in ise tüm olanlara daha fazla dayanamayarak yurt dışına gidişi yer aldı.