Gazete Vatan Logo
MagazinKaderimin Yazıldığı Gün 48. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Kaderimin Yazıldığı Gün 48. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Star Tv'nin sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün 48. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek Kaderimin Yazıldığı Gün'de Yörükhan ailesinde sırlar ortaya çıkacak cezalar çekilmeye başlanacak. Kaderimin Yazıldığı Gün 48. bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Kaderimin Yazıldığı Gün 48. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Kaderimin Yazıldığı Gün 48. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Star TV'nin heyecan dozu yüksek dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün 48. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı, izleyicileri meraklı bekleyiş sardı. Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük, Gül Onat, Hakan Meriçliler ve Metin Çekmez gibi başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm fragmanı sürpriz gelişmelerin sinyalini verdi.

Yörükhan ailesinde sırrı olan herkes için hesap günü geliyor, Defne yaptıklarının bedelini çok kısa zamanda ödüyor ve hapishaneden kurtuluyor. Elif 48. yeni bölümde hamile olduğunu öğreniyor.Peki, artık konakta her şey yolunacak girecek mi? Sürprizlerin, olaylı gelişmelerin ve şaşırtıcı sahnelerin eksik olmadığı Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümüyle 15 Aralık Salı akşamı 20:00'da Atv ekranlarında...

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 48. BÖLÜM ÖZETİ

Kahraman ve Elif’in mutluluğunu kim bozacak?

Yörükhanlar’da sırlar ortaya çıkmış, suçlular cezalarını çekmeye başlamıştır. Ziya’nın ölümüyse herkesi tarumar etmiş, Kahraman ailesine kol kanat germeye karar vermiştir. Tekrar Konak’a yerleşirler. Aradan zaman geçer. Kahraman ve Elif mutlu mesut hayatlarına devam ederlerken, Kıymet eve dönmenin planlarını yapmaktadır. Elif’le Kahraman’ı kandırmayı başarır. Konak’ta yine huzur kalmayacaktır..

Haberin Devamı

Soner’in zaman içinde Elif ve Toprak’a takıntısı giderek artmıştır.. Ne yapıp edip onları elde edecektir. Defne’nin davası görülür bu arada. Yeni ortağıyla yeni planlarını yapmaya başlamıştır bile.

Şükran ve Maksut’un gözü Yörükhan hisselerindedir. Ne yapıp edip Saadet ve Yakup’u hisseleri satmaya ikna ederler. Dertleri paralara konmaktır. Planlarının tıkır tıkır işlediğini düşünürken, karşılarına ummadık bir sorun çıkar.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Defne tutuklanıyor!

Kahraman, Defne’nin yaptıklarını nihayet yüzüne vurur ve adalete teslim eder. Defne’nin artık kaçacak yeri yoktur. Ancak bu arada Kahraman öğrenecekleri karşısında yıkılacaktır. Nazlı’nın ölümünde de Defne’nin payı olduğunu duyan Elif ise perişandır.

Bu arada Soner’in Toprak ve Elif’e olan ilgisi giderek artmaktadır. Basit bir ortaklıkla Soner’in aralarına katılması giderek tehlikeli bir hal almaktadır. Ne yazık ki Elif’in bu tehlikeden haberi yoktur.

Haberin Devamı

Ameliyat başarılı geçmiş, Ziya düzelmiştir, artık konuşabilmektedir. Onun da tıpkı Kahraman gibi soracağı hesaplar vardır. Artık suçlu cezasını çekecektir.

Ailede sırrı olan herkes için hesap günü gelmiştir.. Kıymet büyük bir felaketle karşı karşıya kalacaktır. Ama pes etmez. Ne var ki hırsla alacağı bir karar hayatlarını alt üst etmeye yetecektir.