Gazete Vatan Logo
MagazinKaderimin Yazıldığı Gün 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Kaderimin Yazıldığı Gün 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Star TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün dün akşam yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi. Kaderimin Yazıldığı Gün dün akşam yayınlanan son bölümde Defne'nin foyası ortaya çıktı. Peki Kaderimin Yazıldığı Gün 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Kaderimin Yazıldığı Gün 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Kaderimin Yazıldığı Gün dün akşam herkesi ekrana kilitledi. 46. bölüm ile izleyici karşısına çıkan dizide Defne zor dakikalar yaşadı. Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm ve detayları haberimizde..

Dün akşam yayınlanan son bölümün ardından Kaderimin Yazıldığı Gün 47. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Kaderimin Yazıldığı Gün 47. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak...

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Defne için kabus dolu günler başlıyor!

Kahraman sonunda telefonu bulmuştur. Ve içindekilerin Defne’yle ilgili olduğundan emindir. Duyacaklarından da bir o kadar korkmaktadır. Ne yazık ki telefonun içindeki bilgiler yok olma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Defne’nin yanında Kahraman’ın olduğunu sanan Elif’inse dünyası bir kez daha yıkılmıştır. Bu kabus çok sürmeyecektir.

Elif’in tek yapması gereken şey Kahraman’a güvenmektir. Öte yandan Soner de hiç kolay bir patron değildir. Elif kabus bitti diye düşünürken, hayatının tekrar sarsılacağının henüz farkına varmamıştır.

Haberin Devamı

Selim büyük bir kumar oynar ve Melek’e yardım eder.Ne olursa olsun onu saklayacak, peşindeki adamlardan koruyacaktır. Ama başka bir tehdidin varlığını unutmuştur ne yazık ki.

Maksut ise Yakup’un bu kadar yakın olmasından giderek rahatsız olmaya başlamıştır. Saadet ve Yakup söyleyemez kardeş olduklarını. Ama her sır gibi bu da ortaya çıkmaya mahkumdur. Doktorların da olumlu karar vermesiyle, Ziya’nın ameliyatı öne alınır. Bu, Defne için kabus demektir. Ziya iyileşirse konuşacaktır çünkü. Ne yapıp edip bundan kurtulması gerekmektedir. Ne var ki Kahraman’ın da Defne’nin peşini bırakmaya niyeti yoktur.