Gazete Vatan Logo
MagazinHayat Şarkısı 13. bölüm fragmanlarında işler karışıyor!

Hayat Şarkısı 13. bölüm fragmanlarında işler karışıyor!

Hayat Şarkısı 13. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen sevilen dizi Hayat Şarkısı 13. bölüm fragmanlarında işler çığırından çıkıyor. Nefes kesen sahnelerin yaşanacağı Hayat Şarkısı 13. yeni bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...

Hayat Şarkısı 13. bölüm fragmanlarında işler karışıyor!

Yapımcılığını Most Production'un üstlendiği başrollerinde Burcu Biricik (Hülya), Birkan Sokullu (Kerim), Tayanç Ayaydın (Hüseyin), Ecem Özkaya (Melek), Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram) gibi usta isimlerin yer aldığı Hayat Şarkısı 13. bölüm fragmanları ile 3 Mayıs Salı akşamı saat 20:00'da Kanal D ekranında...

HAYAT ŞARKISI 13. BÖLÜM ÖZETİ

Bayram Cevher, Zeynep ile Cem'in arasındaki anlaşmanın peşine düşüyor!

Zeynep’in evini sattığını Müfit’den öğrenen Bayram, evin kime satıldığını öğrenmek için araştırmaya başlar. Evin yeni sahibinin Cem olduğunu öğrenir. Hem Cem’e hem de Zeynep’e aralarındaki bu anlaşmanın hesabını soracaktır. Cem sıkışmak üzere olduğunu anlayınca Zeynep’i ve Hülya’yı tehdit eder; eğer başı derde girerse onların da başını derde sokacaktır.

Melek ve Nilay, Bahar’ı bulabilmek için eski köylerine giderler. Aynı köyde yaşayan Hatice durumu öğrenir ve hemen kardeşi Bayram’a bebeğin kayıp olduğu haberini verir. Bu çocuğun kendi torunları olması ihtimalinden dolayı, onlar da huzursuzdur.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kerim’in, Filiz ile gizlice görüştüğünü öğrenen Hülya çok kızgındır. Kerim’e evden ayrılacağını ve Kerim’den boşanacağını söyler. Kerim, Hülya’nın her şeyi bildiğini öğrenir. Filiz konusunda hesaplaşırlar.

Hayat Şarkısı 13. bölüm fragmanlarında işler karışıyor

Cem ile Zeynep, Hülya’ya kurulacak tuzak konusunda anlaşmışlardır. Cem, Hülya’yı arar ve görüşmek için baskı yapar. Hülya’nın verdiği para çalınmıştır ve Cem zor durumdadır. Hülya ile Cem, bir otel lobiside buluşmak üzere sözleşirler.