Gazete Vatan Logo
MagazinHadise ve Seda Bakan dizide başrolde! İşte setten ilk fotoğraflar...

Hadise ve Seda Bakan dizide başrolde! İşte setten ilk fotoğraflar...

Başarılı müzik kariyerinin yanında özel hayatıyla da magazin gündeminde adından söz ettiren Hadise, oyuncu olmaya karar verdi. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizide yakın arkadaşı Seda Bakan ile başrolü paylaşacak olan ünlü isim, setten çekilen ilk görüntüleri yayınladı.

Hadise ve Seda Bakan dizide başrolde! İşte setten ilk fotoğraflar...

Sahne şovlarıyla ve iddialı tarzıyla magazin gündeminin mercek altına aldığı isimlerden biri olan Hadise'nin geçtiğimiz haftalarda dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizide rol alacağı öğrenilmişti.

Oyunculuk kariyerine başlamaya karar veren ünlü şarkıcının dizi projesi için alacağı ücret dudak uçuklatmıştı.

RAKAM DUDAK UÇUKLATTI

Oyunculuk için arkadaşı Seda Bakan tarafından ikna edildiği öğrenilen Hadise'nin 8 bölümlük dizi için 10 milyona anlaştığı ortaya çıktı.

İLK TANITIM GELDİ

Uzun zamandır oyunculuk dersleri alan Hadise, yakın arkadaşı Seda Bakan ile Esas Oğlan dizisinde başrolü paylaşıyor. Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman’ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin tanıtım videosu yayınlandı.

Hadise ve Seda Bakan dizide başrolde İşte setten ilk fotoğraflar...

ROMANTİK!

Dizide başarılı şarkıcı Hadise'nin hayat vereceği Ceren karakteri romantik ve risk analisti biriyken, Seda Bakan'ın canlandıracağı Selma karakteri de insanı yoracak kadar gerçekçi bir kişiliğe sahip.