Tuğba Altıntop
.

MESUT YILMAZ / MAKARON

TUĞBA Altıntop eski eşi Rafet El Roman’a 2006’da dava açarak “Rafet ortağı olduğum R.E.R Müzik’ten hakkım olan parayı bana ödemedi” demişti. 9 yıldır süren dava Altıntop’un lehine sonuçlandı. Mahkeme Rafet El Roman’ın eski eşine 142 bin TL tazminat ödemesine karar verdi.

PARAYI bir süredir tahsil edemeyen Altıntop eski eşinin Beyoğlu’ndaki ofisine haciz memurları gönderdi. Ofis çalışanları karşılarında haciz memurlarını görünce durumu telefonla Rafet El Roman’a bildirdi. Ünlü şarkıcı, avukatlardan 1 hafta süre isteyerek haciz işlemini durdurdu.

96 yılında evlenen çift 2003’te boşanmıştı. Roman ‘Beni aldattı’ diyerek Altıntop’u kızlarıyla görüştürmemişti.

Rafet evlendi, Toğba rahatladı
Geçirdiği estetik ameliyat sonrası yenilenen Tuğba Altıntop, eski eşi Rafet El Roman’ın evlenmesinden sonra rahatladığını söyledi.

Manken Tuğba Altıntop, eski eşi Rafet El Roman’ın evlenmesine en çok kendisinin sevindiğini söyledi. Geçen ay Saros’daki yazlığında düşen ve burnu kırılan Altıntop, geçirdiği estetik ameliyat sonrası ilk kez bir çekimde yer aldı. Altıntop, “Şimdiki halim insanlara daha hoş gelmeye başladı, memnunum” dedi.

‘Çok güzel bir aile oldular’
Eski eşi Rafet El Roman’ın iki ay önce Ceren Kaplakarslan’la evlenmesini mutlulukla karşıladığını belirten Altıntop, “Allah bir yastıkta kocatsın. Mutlu olsunlar. Bu evlilik bir anlamda benim içinde büyük bir ferahlığa delalet. Yok öyle oldu, yok böyle oldu...” dedi. Altıntop, kızlarının bu evliliğe bir dönem karşı çıkmasını hatırlatan gazetecilere, “Demek ki kriz aşılmış, Rafet ve Ceren evlenebilmişler. Şimdilik bir sorun yok. Zaten birlikte tatildeler. Çok güzel bir aile oldular” yanıtını verdi.

Altıntop’un dekoltesinden Nazım Hikmet’in son aşkı, Vera’ya yazdığı şiiri dövme yaptırdığı da görüldü.
“Gelsene dedi bana, kalsana dedi bana, ölsene dedi bana, geldim, kaldım, öldüm.”