"Hatice'ye 'seni öldürürüm' dedim"
Ünlü modacı Muammer Ketenci, konuk olduğu 2. Sayfa programında çok konuşulacak açıklamaların altına imzasını attı.

Muammer Ketenci: 'Hatice kıyafeti açmak istediğini söyleyince 'seni öldürürüm' dedim'

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Hatice, geçtiğimiz günlerde bir defilede podyuma çıkmış ve kalçasını göstererek olay yaratmıştı. Ünlü şarkıcıyı podyuma çıkaran Muarrem Ketenci "Bu hareketi yapacağından haberim yoktu" derken, Hatice ise "Ketenci'nin haberi vardı" sözleriyle polemiği sürdürmüştü.

Modacı Muammer Ketenci, Kanal D ekranlarındaki 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına çarpıcı açıklamalar yaptı. Hatice'den yanıt gecikmedi.

"HATİCE'YE 'SAKIN' DEDİM"
"Hatice kıyafeti açmak istediği söyledi, 'Seni öldürürüm, sakın' dedim. Hatice'ye asla izin vermedim. Ben resmen kullanıldım. Yazıklar olsun. Hatice'nin yaptığı üçkağıtçılık. Elbiseye 20 bin TL veren oldu. 'Sezon sonu satarım' dedim. Hatice'yi bir daha asla defileye çıkarmam."

"BENİ YALANCI ÇIKARMAYA ÇALIŞIYOR"
"Bana 'Sakın röportaj verme Muammer, bizim üzerimizden prim yapıyorlar' dedi. Sonra bir baktım Hatice röportaj vermiş ve beni yalancı çıkarmaya çalışıyor."

"Hatice'yi defileye bir hafta kala aradım. Çünkü Hatice'nin vücudu var. Defileye iki gün kala teklifi kabul etti. Defileden bir gün önce provaya geldim. Hatice'nin fit bir vücudu var, modacı olmanın yanı sıra bir erkek gözüyle mükemmel vücudu var."

"NEDEN ELBİSEYİ VİTRİNE ASTIN?"
Muammer Kentenci'nin açıklamalarının ardından Hatice, "Mahalle polemiğine girmek istemiyorum. Madem öyle bu elbiseyi neden iş yerinin vitrinine astın?" sözleriyle kendini savundu.

"KAPA ÇENENİ"
Hatice'nin bu sözlerine sinirlenen Muammer Ketenci, "Ya sen ne diyorsun? Ben sana izin verdim mi? Seninle iyi bir arkadaşlığım vardı, sen bana bu cümleyi mi kuruyorsun yazıklar olsun. Bir daha benim adımı anma. Seni Instagram'dan siliyorum, terbiyesiz. Benim seninle yapacak bir reklamım yok, kendine gel. Kapa o çeneni otur oturduğun yerde benim canımı sıkma" ifadelerini kullandı.

Gelin-Damat Fashion Day Fuarı'nda podyuma çıkan Hatice, modacı Muammer Ketenci'nin defilesinde mankenlik yaptığı sırada kalçasını açarak herkesi şoke etmişti.



