Gazete Vatan Logo
MagazinFatih Kısaparmak'ın acı günü

Fatih Kısaparmak'ın acı günü

FATİH Kısaparmak'ın Elazığ'da oturan dayısı 64 yaşındaki Ünal Akbay vefat etti. Kısaparmak, memleketine gelerek taziyeleri kabul etti.

Önceki akşam aort damarının yırtılması üzerine Fırat Tıp Merkezi'ne kaldırılan ve buradaki müdahalelere rağmen kurtarılamayan Fatih Kısaparmak'ın dayısı olan Ünal Akbay için İzzetpaşa Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına katılan Fatih Kısaparmak ayakta durmakta zorlandı. Fatih kısaparmak'ın da dayısı olan eczacı Ünal Akbay için İzzetpaşa Camii'nde öğlen namazı sonrası kılınan cenaze namazına, Akbay'ın ABD'de bulunan oğlu Sami Akbay Elazığ milletvekilleri Tahir Öztürk, Feyzi İşbaşaran, Elazığ Valisi Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve çok sayıda kişi katıldı. Dayısını kaybettiği için güçlükle ayakta duran Kısaparmak, "Mükemmel bir insandı. İnsanları çok severdi. Canımın yarısı gitti" dedi.

Elazığ'ın bilinen en eski eczacılarından biri olan Ünal Akbay, Eczacılar Odası Başkanlığı, Elazığspor Kulüp Başkanlığı, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yaptı. AP, DP, DYP çizgilerinde siyaset yapan Ünal Akbay, Elazığ'da sosyal yönü ve zaman zaman yazdığı makale yazılarıyla da fikirlerine değer verilen bir isim olarak tanınıyordu. Akbay kılınan cenaze namazının ardından Harput'taki aile mezarlığında toprağa verildi.

Haberin Devamı