Gazete Vatan Logo
MagazinEvinde kaza geçirdi!Ünlü sunucu Reha Muhtar yoğun bakımda! Entübe edildi!

Evinde kaza geçirdi!Ünlü sunucu Reha Muhtar yoğun bakımda! Entübe edildi!

Ünlü spiker Reha Muhtar entübe edildi. Reha Muhtar'ın yüksekten düşme sonucu hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Evinde kaza geçirdi!Ünlü sunucu Reha Muhtar yoğun bakımda! Entübe edildi!

Gazeteci Reha Muhtar İstanbul'da evinde geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırıldı.

Reha Muhtar, gece saat 1 sıralarında Maslak'taki bir özel hastaneye sevk edildi. Sarıyer'deki evinde merdivenlerden düşüp yaralandığı ifade edildi.

Solunum cihazına bağlanan 65 yaşındaki Reha Muhtar'ın tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.

Reha Muhtar kimdir?

21 Temmuz 1959 doğumlu Reha Muhtar ilk orta ve liseyi TED Ankara Koleji'nde bitirdi. Yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksekokulu'nda tamamladı.

Evinde kaza geçirdiÜnlü sunucu Reha Muhtar yoğun bakımda Entübe edildi

1980’de gazeteciliğe başlayan Reha Muhtar, 1981’de girdiği Milliyet gazetesinin Ankara bürosunda, dış politika ve siyaset alanlarında muhabirlik yaptı.

TRT'ye transfer olan Muhtar, adını TRT Atina muhabiri olarak geniş kitlelere duyurdu. 1991’de CNN International ‘da yayınlanan Crossfire 'ın benzeri olan ‘Ateş Hattı’ programını hazırlamaya başladı. 1993’te TRT'den ayrılıp Kanal D'ye geçti.

Kariyerinde pek çok kanalda çalışan ve birçok programa imza atan Reha Muhtar son olarak Vatan gazetesinde köşe yazarı olarak okur karşısına çıktı.

Haberin Devamı