Gazete Vatan Logo
MagazinDünya Güzellerim Tatilde nerede çekiliyor? Dünya Güzellerim Tatilde 2. bölüm ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Dünya Güzellerim Tatilde nerede çekiliyor? Dünya Güzellerim Tatilde 2. bölüm ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Seray Sever’in bir araya geldiği "Dünya Güzellerim Tatilde" programı nerede, hangi ilçede, çekildiği merak ediliyor.

Dünya Güzellerim Tatilde nerede çekiliyor? Dünya Güzellerim Tatilde 2. bölüm ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Dünya Güzellerim Tatilde" programı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Her hafta görevlerin dağıtılacağı Dünya Güzellerim Tatilde'de bölüm sonunda verilecek puanlar ile bir sonraki haftanın otel müdürü belli oluyor.

DÜNYA GÜZELLERİM TATİLDE 2. BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Show TV’de perşembe akşamları saat 20.00’de yayınlanan bu renkli ve eğlenceli program, yaz sezonunda izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor. 

Dünya Güzellerim Tatilde'de ünlü isimler kapanmak üzere olan bir oteli yeniden hayata döndürmek için görev başına geçiyor. Oteli müşteriler ile doldurmak için tüm imkanlarını kullanacak olan Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Seray Sever her hafta kendilerine verilen görevleri başarıyla tamamlamak için tatlı bir rekabete giriyor. Her hafta görevlerin dağıtılacağı Dünya Güzellerim Tatilde'de bölüm sonunda verilecek puanlar ile bir sonraki haftanın otel müdürü belli oluyor.

DÜNYA GÜZELLERİM TATİLDE NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dünya Güzellerim Tatilde  programı için Çeşme’de 5 yıldızlı lüks bir otel ile anlaşıldı. Dünya Güzellerim Tatilde Çeşme’de bulunan ve ismi paylaşılmayan bu lüks otelde çekiliyor.

Haberin Devamı