Gazete Vatan Logo
Magazin ''Çok mutluyum 3 aylık hamileyim''

''Çok mutluyum 3 aylık hamileyim''

Gamze Özçelik VATAN ’a 3 aylık hamile olduğunun müjdesini verdi

Evliliğinde sorunlar yaşadığı söylenen Gamze Özçelik bu iddiaları yalanlayarak VATAN’a 3 aylık hamile olduğunun müjdesini verdi.

OYUNCU Gamze Özçelik geçtiğimiz yıl haziran ayında Arka Sokaklar dizisinde birlikte rol aldığı Uğur Pektaş’la Büyükada’da sürpriz bir düğünle evlenerek herkesi şaşırtmıştı. Aşklarının senaryo gereği öpüşürken başladığını söyleyen çift, evliliklerinden sonra sakin bir hayat yaşamayı tercih ederek çok sık ortalarda görünmedi. Evlenmeden önce bir yıl da ilişki yaşayan ikilinin mutluluğunu Özçelik’in davasının devam ettiği Gökhan Demirkol haberleri dahi bozamadı. Çiftin göz önünde olmayı sevmemesi haklarında birçok dedikodunun çıkmasına sebep oldu. Sık sık boşanma iddialarıyla gündeme gelen Özçelik ve Pektaş çifti hakkında dün yine aynı yönde bir söylenti yayıldı. Fakat boşanma iddiaları bir yana işin aslı bambaşkaydı. Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş bugünlerde daha heyecanlı. Çünkü mutlu çift tüm gözlerden uzak, doğacak bebeklerini bekliyor.

Dizide de hamile kalmıştı

Boşanma iddialarını sorduğumuz Özçelik, “Ne boşanması, ben 3 aylık hamileyim” diye konuşurken sözlerine şöyle devam etti: “Nazar değmesin diye kimseyle paylaşmadık. Çok mutlu bir evliliğimiz var. Bebeğimizin cinsiyetini ise henüz öğrenmedik.”

Gamze Özçelik Uğur Pektaş’la aşklarının başladığı Arka Sokaklar dizisinde de rolü gereği hamile kalmıştı.

Haberin Devamı