Gazete Vatan Logo
MagazinBehzat Ç yeniden mi başlıyor?

Behzat Ç yeniden mi başlıyor?

Türk televizyonlarının ses getirmiş dizilerinin arasında yer alan Behzat Ç yayınlanmaya başladığı günden beri büyük ilgi ile takip ediliyordu. Fenomen haline gelmiş Behzat Ç dizisinin ekranlara veda etmesi hayran kitlesinde büyük üzüntü uyandırmıştı. Şimdilerde Behzat Ç'nin yeniden başlayacağı söylentileri sevenlerini heyecanlandırmaya yetti. Peki sevilen dizi yeni sezonda ekranlara dönüyor mu ? İşte merak edilen sorular ve cevapları...

Behzat Ç yeniden mi başlıyor?

Star Tv'nin fenomen dizisi Behzat Ç 2010-2013 yılları arasında büyük ses getirmişti. Özgün senaryosu ve güçlü kadrosu ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin tekrar televizyonlara döneceği gündeme bomba gibi düştü.

Behzat Ç. hakkında Ekşi Sözlük'te ortaya atılan bir iddia ve dizinin senaristi Emrah Serbes'in tweeti heyecan yarattı.

Ekşi Sözlük'te "Behzat Ç'nin yeni sezonda tekrar başlaması" başlığı altında dizinin senaristi Emrah Serbes'in de bulunduğu bir fotoğraf paylaşıldı. Başlıkta dizinin yeniden başlaması yönünde çalışmalar yürütüldüğü iddia edildi.

Ekşi Sözlük'teki bu paylaşımdan sonra Emrah Serbes, Twitter'daki hesabından "Görüşüyoruz olabilir" şeklinde bir tweet attı. Yüzlerce kişinin retweet edip, 2 bin 500'den fazla kişinin de "beğendiği" bu tweet sonrasında sosyal medyada "Behzat Ç. Yeniden" etiketi altında dizinin yeniden yayınlanması için çok sayıda tweet atıldı.

OCAK İLE BERABER BEHZAT Ç DE GELİYOR!

BirGün gazetesinin haberine göre ise, Behzat Ç. ocak ayı itibariyle sevenleriyle yeniden buluşacak. Habere göre, dizi internet üzerinden, sansürsüz bir şekilde yayınlanacak...

Haberin Devamı

BEHZAT Ç HAKKINDA:

Türk televizyon tarihinin efsane olmuş dizilerinden biri. Erdal Beşikçioğlu’nun başrolde olduğu dizide Nejat İşler de Ercüment Çözer karakterini canlandırdı. 2010-2013 arasında 3 sezon
boyunca 96 bölüm yayınlanan Behzat Ç. muhalif senaryosuyla en çok tartışılan dizi oldu.
Behzat Ç’yi canlandıran başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu ise Reaksiyon ve 46 Yok Olan dizilerinde oynamıştı. Ünlü aktörün yeni sezonda ise başlayacak olan bir projesi bulunmuyor.
Behzat Ç. 3 sezon boyunca 96 bölüm yayınlandıktan sonra ekrana veda etmişti. Fenomen dizinin Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm ve Behzat Ç. Ankara Yanıyor isimli iki de sinema filmi çekilmişti.