Gazete Vatan Logo
MagazinBayramda neredeler?

Bayramda neredeler?

Magazin ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri ramazan bayramında nerede olacaklar? Hafta Sonu dergisi araştırdı...

Özge Özberk

‘Bodrum Ortakent’teyim’

“Ben oğlum Leo ve ailemle birlikte Bodrum Ortakent’teki yazlığımda olacağım. Yıllardır fırsat bulduğumda her tatilimi orada geçiriyorum. Sevdiğim arkadaşlarım orada. Birlikte keyifli zaman geçiriyoruz.”

Simge Tertemiz

‘Antalya ve Bodrum hattındayım’

“Bayram öncesinde tüm aile kısa bir Antalya turu yapacağız. Ardından da Bodrum’daki yazlığımıza gideceğiz. Temmuz ayı Bodrum’un en renkli olduğu dönemlerden biri. Bodrum denilince insanların aklına hep Türkbükü’nün kalabalığı gelir ama huzur ve sükunet bulduğunuz bir sürü koyu vardır. Ben de o sakinliği seviyorum.”

Şebnem Özinal

‘Bodrum Torba’dayım’

“Bu yıl da her yıl olduğu gibi Bodrum Torba’dayız. Oraya ben artık ‘küçük İstanbul’ diyorum. Çünkü İstanbul’da yakın olduğum bütün arkadaşlarım yaz aylarında oradalar. Hatta gittiğimiz tüm mekanların yaz şubeleri Bodrum’da. Ayrıca kızım Ayşe’nin orada bir İngilizce öğretmeni var ve yaz aylarında orada İngilizce öğreniyor. Eşim Şefik de bu yaz orada bir mekanın başında olacak. Dolayısıyla bu bayram ve tüm yaz oradayız.”

Haberin Devamı

Ayşe Tolga

‘Çeşme Alaçatı’dayım’

“Ben 15 yıldır yaz aylarımı çoğunlukla Çeşme Alaçatı’da kızım Can Yael ile birlikte geçiriyorum. Orada yazlığım var. Bu bayram da orada olacağım. Alaçatı’nın bambaşka bir büyüsü var. Denizi, rüzgarı, kendine özel havası ve tarzıyla bambaşka bir yer burası benim için.”

Sanem Tezman

‘Göcek’te teknede olacağım’

“Bayramı ailemle birlikte Göcek’te teknede geçireceğim. Denizine hayran kaldığım bir yer olduğundan ve zaten alıştığımız bir yer olduğu için burada olacağız.”