Gazete Vatan Logo
MagazinAhu Tuğba'nın kızı Obama'ya misafir

Ahu Tuğba'nın kızı Obama'ya misafir

Obama okulunu birincilikle bitiren Anjelik ile görüştü

Ahu Tuğba'nın kızı Obama'ya misafir

Ahu Tuğba'nın öğrenimini Amerika'da gören kızı Anjelik Calvin, Florida Everglades Üniversitesi'nde geçen dönemi 1.'likle bitirerek Obama'nın misafiri oldu. Anjelik, birçok yardım faaliyetinde de bulundu. Kanser hastaları, huzurevindeki yaşlılar ve evsizler için projelerde bulunan Anjelik Calvin, okulunun puanını da yükseltti.

'SENİ POLİTİKADA GÖRELİM'

Habere göre bunun üzerine ABD Başkanı Barack Obama, Everglades Üniversitesi'nin dekanı ile Anjelik'i Beyaz Saray'a davet etti. Geçtiğimiz günlerde Obama'nın davetine katılan Anjelik Calvin, geniş güvenlik önlemlerinin ardından soluğu ABD Başkanı'nın yanında aldı. Anjelik, tavrı ve konuşmalarıyla Obama'nın dikkatini çekti. ABD Başkanı'nın Anjelik Calvin'e "İleride seni politikada görmek isterim" dediği öğrenildi.

Ahu Tuğbanın kızı Obamaya misafir


SEViNÇTEN BAYILDI

Kızının iyi bir eğitim almasını isteyen Ahu Tuğba, varını yoğunu Anjelik için ortaya koydu. Kızına okula başladığında Miami'den süper lüks bir ev ve cip alan Ahu Tuğba kızının Beyaz Saray'a davet edileceğini duyunca sevinçten bayılmıştı.

99,5 ORTALAMAYLA BİTİRDİ

Florida Everglades Üniversitesi'nde okuyan Anjelik Calvin, geçen dönemi 100 üzerinden 99.5 not ortalaması ile bitirdi. Anjelik; okuldaki birçok yardım projesinde de öncülük yaptı.

Ahu Tuğbanın kızı Obamaya misafir


OBAMA'YLA SOHBET ETTi

ABD Başkanı ile ayaküstü sohbet eden Anjelik, Obama için şunları söyledi: "Her zamanki gibi babacan ve espriliydi. Onunla konuştuğum için çok heyecanlandım. Her şey mucize gibiydi."

Haberin Devamı