Gazete Vatan Logo
Magazin2 sene önce aldığı evine üç ay önce taşındı! Balkonundan Galata Kulesi'ni izliyor

2 sene önce aldığı evine üç ay önce taşındı! Balkonundan Galata Kulesi'ni izliyor

Kanal D’nin, sunuculuğunu Evrim Akın’ın üstlendiği ilgiyle izlenen programı ‘Evrim Akın ile Ev Gezmesi’ bu hafta Didem Kınalı’nın evine konuk oldu. Kınalı'nın Cihangir'de bulunan iki katlı evinin manzarası dikkat çekti.

2 sene önce aldığı evine üç ay önce taşındı! Balkonundan Galata Kulesi'ni izliyor

Bir dönem danslarıyla sahnelere damga varan Didem Kınalı radikal bir karar alıp kariyerine şarkıcı olarak devam edeceğini duyurdu. Yeni bir başlangıç yapan Kınalı, değişen hayatını ve yeni evini Kanal D izleyicileriyle paylaştı.

2 YIL ÖNCE ALDI

2022 yılında Cihangir'de dubleks daire alan Kınalı, "Mütevazi bir ev ve içi harap durumda. Köpek bağlasan durmaz. Evin rayiç değeri belki 300 bin TL bile değil ama Cihangir'in acayip bir semt olduğunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz."

"Fırsatçılar bir milyon TL'den kapı açıyorlar. O fiyata bulursanız öpün başınıza koyun. 1 artı 1 evlerin kirası 16 bin TL. Bir yıldır araştırıyorum ancak bütçeme uygun bir ev bulabildim. Son kuruşuma kadar ev için verdiğimden evin içerisini yaptıramadım" demişti.

 

EVİNE TAŞINDI

Evini restore eden ve kendi tarzına göre döşeyen Kınalı, 2 katlı üç oda bir salon yuvasının kapılarını Evrim Akın'a açtı.

Yaklaşık üç ay önce evine taşınan Kınalı, bir mimarla çalıştığını söyledi. Tadilat sürecinde sorunlar yaşadığını aktaran şarkıcı, izleyenleri bu konuda uyardı.

Haberin Devamı

Beyaz ve gold renklerin ağırlıklı olduğu evde en dikkat çeken bölüm ise Galata Kulesi'ni gören teras...

İstanbul manzarasıyla büyüleyen ve Galata Kulesi'ni gören evin balkonunda huzur bulduğunu söyleyen Kınalı, 3 aydır burada yaşadığını belirtti.

Üç oda bir salon evin oturma odasında iki kanepe ve bir sehpa yer alıyor. Kınalı, yatak odasında da beyaz ve gold renkler tercih etmiş. Yatak odasından kıyafet odasına açılan bir kapı var.

 Mutfak ise ferahlığıyla dikkat çekiyor. Mutfakta da beyaz ve gold renkler hakim...

HER SABAH BU MANZARAYA UYANIYORLAR
Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin yaşadığı evler her zaman merak konusu olmuştur. Oturdukları semtlerden, dekorasyon tercihlerine kadar her şey ilgi ile takip ediliyor... Bir de manzaraları var merak edilen...

Ünlü türkücü bekar evinin kapılarını açtı! 2 oda 1 salon evde sade yaşam...

Evrim Akın, ünlü türkücü Nihat Doğan'ın yeni taşındığı bekar evine konuk oldu. Doğan, evinin kapılarını Evrim Akın ile Ev Gezmesi’ne açtı.

Haberin Devamı

İki yıl süren evliliğini geçtiğimiz mayıs ayında bitiren Nikah Doğan bekar evine çıktı.

2 oda 1 salon evde yeni bir hayat kuran Doğan, özel hayatına dair merak edilenleri de anlattı.

Uzun yıllar yalnız yaşayan ve boşandıktan sonra ayrı bir eve yerleşen Doğan, salon ve mutfağın bir arada olduğu evde sadeliği ön planda tutmuş.

Doğan, yeşil ve gri renkte koltuk takımını siyah mermer yemek masasıyla tamamlamış.

Ünlü türkücünün yatak odasında ise siyah renkler hakim. Yatağından, perdesine hemen hemen bütün eşyalar siyah tercih edilmiş.

OĞLUMUN EKSİKLİĞİNİ HİSSEDİYORUM

Özel hayatına dair açıklamalarda bulunan Doğan, oğlu Badıkan'dan bahsederken gözyaşlarına boğuldu; 'Sabahları kalktığımda oğlumun eksikliğini çok hissediyorum. Oğlumun yastığı bende onu hiç yıkamıyorum. Yıllardır yalnız yaşıyorum ama en zoru evladından ayrı yaşamak.'

'Ev dediğin ya bahçeli ya da manzaralı olur'

Evrim Akın, müzik dünyasının renkli ismi, 90’lı yıllara “Gözyaşlarım Anlatır”, “O Bu Gece Gelecek” gibi şarkılarıyla damga vuran, gösterişli takıları, geleneksel kıyafetleri ile dikkat çeken Özbek şarkıcı Şahsenem’in evine konuk oldu.

Haberin Devamı

İstanbul'da bir çatı katı dairesinde oturan Şahsenem'in evinden deniz manzarası görünüyor. Şahsenem, 'Benim için ev ya bahçe katı ya da çatı katı olacak' diyor.

Salon ve dinlenme köşesi bir arada. Nostalji kokan evde İstanbul temalı tablolar yer alıyor.

AİLEM YÜZÜNDEN ÜLKEYİ TERK ETTİM

Müzik aşkı uğruna ülkesini ve ailesini terk etmek zorunda kaldığını söyleyen Şahsenem ailesi tarafından nasıl engellendiğini de anlattı. “Şarkı söylememem için ailemden şiddet gördüm, beni karanlık odaya kilitlediler. Ailemin yüzünden ben de ülkeyi terk ettim. Türkiye'ye geldikten sonra dört yıl boyunca bir çok sektörde çalıştım. Bana albüm teklifini ilk yapan Burhan Şeşen oldu.”

EVİNDE KAĞLUMBAĞA BESLİYOR

Ünlü şarkıcı evinde muhabbet kuşu ve kaplumbağa besliyor.

Eşi ressam olan Şahsenem evin her yerini tablolarla süslemiş, resimleri küçük aksesuarlar tamamlıyor.

Ünlü şarkıcı eskiyen eşyalarını atmayıp restore etmeyi tercih ediyor.

Haberin Devamı

Şahsenem’in evin mutfağı ise oldukça küçük. Özbek şarkıcı, yemeklerini burada yapıyor.