Gazete Vatan Logo

Genç kart nasıl alınır, kimlere verilecek? Genç kart nedir, ne iş yarar, genç kart başvurusu nasıl yapılır?  İşte genç kart şartları…

İnternet ve vergisiz cep telefonu ile bilgisayar satışı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genç Kart da verileceğini duyurarak, "18 yaşına giren gençlerimize 1 yıl süreyle geçerli olmak üzere Genç Kart vereceğiz." İfadelerini kullandı. Söz konusu açıklamaların ardından genç kart için yapılan araştırmalar arttı. Peki, Genç kart nedir, ne iş yarar? Genç kart nasıl alınır, kimlere verilecek, şartları neler? 18 yaşında giren gençler için genç kart başvurusu nasıl yapılır?

Genç kart nasıl alınır, kimlere verilecek? Genç kart nedir, ne iş yarar, genç kart başvurusu nasıl yapılır?  İşte genç kart şartları…

Genç kart nedir, ne iş yarar, genç kart başvurusu nasıl yapılır?  Kabine Toplantısı sonrası öğrenciler için bir müjde daha verildi. 18 yaşında giren gençler için açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan Genç Kart ile kültür ve sanatsal etkinliklerde ücretsiz ya da indirimli faydalanma imkanı verileceğini söyledi. Peki, Genç kart nasıl alınır, kimlere verilecek, şartları nelerdir?

GENÇ KART NEDİR, NE İŞE YARAR?

Genç Kart, 18 yaşına giren gençlere kültürel etkinliklerden indirimli ya da bedava yararlanma imkanı sağlayan bir projedir.

Genç kart nasıl alınır, kimlere verilecek Genç kart nedir, ne iş yarar, genç kart başvurusu nasıl yapılır  İşte genç kart şartları…

GENÇ KART NASIL ALINIR, KİMLERE VERİLECEK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı Genç Kar 18 yaşına giren gençlere verilecek. 1 yıl boyunca geçerli olan bu kartla müze, tiyatro, sinema gibi kültürel ve sanatsak etkinlikler ücretsiz sağlanacak.

Genç Kart, henüz başvuruya açılmamıştır. Başvurular, projenin detayları açıklandıktan sonra başlayacaktır.

Genç Kart başvurusu, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın anlaşmalı olduğu bankalar ve kurumlar üzerinden yapılabilecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN GENÇ KART AÇIKLAMASI

Haberin Devamı

Kabine Toplantısı'nın ardında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "18 yaşına giren gençlerimize 1 yıl süreyle geçerli olmak üzere Genç Kart vereceğiz. Kültürel ve sanatsal etkinliklerden ücretsiz ya da indirimli faydalanabileceklerdir. İmkanları daha da genişleteceğiz." dedi.