TOKİ kuralı satış başvurusu ne zaman başlıyor, TOKİ başvuru şartları nelerdir? İl il TOKİ kuralı konut satışı fiyatları!
TOKİ kuralı satış başvurusu ne zaman başlıyor, TOKİ başvuru şartları nelerdir? İl il TOKİ kuralı konut satışı fiyatları!TOKİ kuralı konut satış başvuruları ne zaman başlıyor, TOKİ kuralı konut satışı şartları nelerdir? TOKİ dar ve orta gelirli vatandaşın ev sahibi etmek için yeni bir projeye başlıyor. Yeni sosyal Konut projesi kapsamında 24 ilde kuralı satışla vatandaşları ev sahibi yapıyor.  İşte TOKİ kuralı konut satış başvuruları ve süreci ile ilgili merak edilenler…
12.07.2022Ekonomi
Ucuz ev fırsatı! Kura yok, 560 TL taksit...
Ucuz ev fırsatı! Kura yok, 560 TL taksit...Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Ucuz ev fırsatı... Ve satışa çıkarıldı. Dar ve orta gelirli vatandaşlar için kiradan kurtulma şansı... Kurasız olarak satışa sunuldu. Bin 350 ev için satın alma süreci başladı. Yüzde 10 peşinat ödeyerek ve 240 aya kadar vade imkanı ile ev sahibi olmak mümkün. TOKİ 8 ilde ucuz ev fırsatı sunuyor...
7.03.2021Ekonomi
Manisa Yunusemre TOKİ kura çekimi – Manisa Akgedik Yunuskent TOKİ kura çekilişi ne zaman?
Manisa Yunusemre TOKİ kura çekimi – Manisa Akgedik Yunuskent TOKİ kura çekilişi ne zaman?Yunuskent 2. etapta 215 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Yunusemre Belediyesi'nin dev toplu konut hamlesi 5 bin 500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin bin 500 konuttan oluşan 2. etabında sözleşme imzalanmayan 215 konut, 20 Haziran Cumartesi günü kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki, Manisa Yunusemre TOKİ kura çekimi ne zaman?
18.06.2020Gündem
Emeklilerin TOKİ'den ev alma şartları nelerdir?
Emeklilerin TOKİ'den ev alma şartları nelerdir?TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, emeklilerin TOKİ'den ev alma şartlarını açıkladı.
23.11.2015Arşiv