Perihan Savaş'ın mutlu günü! Oğlu Savaş Zafer ile Melis Ketenci evlendi
Perihan Savaş'ın mutlu günü! Oğlu Savaş Zafer ile Melis Ketenci evlendiÜnlü sanatçı Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer, evlendi. Beşiktaş'taki bir otelde gerçekleşen düğünde Savaş Zafer, Melis Ketenci ile nikah masasına oturdu.
22.01.2023Magazin
Perihan Savaş eşi Yılmaz Zafer'i böyle andı
Perihan Savaş eşi Yılmaz Zafer'i böyle andıPerihan Savaş, henüz 39 yaşındayken ,1995 yılında, kaybettiği eşi Yılmaz Zafer'in ölüm yıl dönümü için duygu yüklü bir paylaşım yaptı.
10.11.2019Magazin
Çok konuşulan aşk sessiz sedasız bitti! Rüştü Onur Atilla ve Nez ayrıldı
Çok konuşulan aşk sessiz sedasız bitti! Rüştü Onur Atilla ve Nez ayrıldı10 yıllık evliliğini 10 Haziran’da noktalayan Rüştü Onur Atilla, boşanmadan günler sonra şarkıcı Nez ile aşkını ilan etmişti. İhanet iddialarının odağı olan çiftten kötü haber geldi.
30.08.2024Magazin
Perihan Savaş'tan duygulandıran paylaşım: Adamım yaşadığımız sürece hep bizimlesin
Perihan Savaş'tan duygulandıran paylaşım: Adamım yaşadığımız sürece hep bizimlesinPerihan Savaş, 1995'te kaybettiği eşi Yılmaz Zafer'i ölüm yıl dönümünde andı: Adamım yaşadığımız sürece hep bizimlesin ki…
9.11.2023Magazin
Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun evlilik yıl dönümünü nostaljik pozla kutladı!
Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun evlilik yıl dönümünü nostaljik pozla kutladı!2006 yılında Enis Cergel ile nikah masasına oturan oyuncu Açelya Akkoyun, evlilik yıl dönümünü Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı.
5.07.2023Magazin
Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer ile Melis Ketenci evleniyor
Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer ile Melis Ketenci evleniyorÜnlü oyuncu Perihan Savaş'ın, 9 Kasım 1995 yılında hayatını kaybeden oyuncu eşi Yılmaz Zafer'den olan oğlu Savaş Zafer bugün nikah masasına oturuyor. Perihan Savaş sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
21.01.2023Magazin
Filiz Akın'dan iyi haber geldi!
Filiz Akın'dan iyi haber geldi!Geçtiğimiz aylarda ses tellerinde çıkan sorun sebebiyle boğazından parça alınan Filiz Akın'ın tahlil sonuçları temiz çıktı. İyi haberi eşi Sönmez Köksal'dan alan usta oyuncu, mutluluğunu sosyal medya hesabından yayınladığı video ile takipçileriyle de paylaştı.
10.10.2022Magazin
Perihan Savaş: Özlemle adamım
Perihan Savaş: Özlemle adamımPerihan Savaş, 1995 yılında hayatını kaybeden eşi Yılmaz Zafer’i ölüm yıldönümünde duygusal bir paylaşımla andı.
11.11.2020Magazin
Perihan Savaş'tan İbrahim Tatlıses'e: Allah akıl fikir versin
Perihan Savaş'tan İbrahim Tatlıses'e: Allah akıl fikir versin68 yaşındaki sanatçı İbrahim Tatlıses, uzun bir aradan sonra kendisinden 42 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya'da aradığı aşkı buldu. "Ben kadınsız yapamam" diyen Tatlıses'e, eski eşi Perihan Savaş'tan çok konuşulacak bir açıklama geldi.
1.07.2020Magazin
Kafalar Karışık ilk hafta gişede Şampiyon'u geçti
Kafalar Karışık ilk hafta gişede Şampiyon'u geçtiHaftanın yeni filmlerinden Kafalar Karışık hafta sonunun en çok izlenen filmi oldu. İkinci sırada Hedefim Sensin yer alırken haftanın bir diğer yeni filmi Bizim İçin Şampiyon'da üçüncü sırada yer aldı.
11.12.2018Televizyon
Türk sinemasının acı günü! Kamil Renklidere vefat etti
Türk sinemasının acı günü! Kamil Renklidere vefat ettiTürk sinemasının emektar ismi yönetmen ve oyuncu Kamil Renklidere vefat etti.
7.10.2018Magazin
Çukur'da kimler öldü? Ayrılan oyuncular belli oldu
Çukur'da kimler öldü? Ayrılan oyuncular belli olduShow TV'nin fenomen dizisi Çukur'da kimlerin ölerek veda ettiği belli oldu. Çukur'un sezon finalinde yapılan saldırı sonrasında kimlerin öldüğü merak konusu olmuştu. Çukur'un yeni bölümünde, diziden sezon finali sonrasında ayrılan oyuncular belli oldu.
2.10.2018Televizyon
Keşke sonsuza kadar yanında durabilseydim!
Keşke sonsuza kadar yanında durabilseydim!Yeşilçam’ın usta oyuncusu Perihan Savaş, 1995’te kaybettiği eşi Yılmaz Zafer hakkında konuştu: “Baba, kardeş, çocuk duygusunun hepsini onda buldum. Keşke sonsuza kadar yanında durabilseydim”
31.03.2018Magazin
Yılmaz Zafer kimdir?
Yılmaz Zafer kimdir?Yılmaz Zafer kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Perihan Savaş'ın eşi olan Yılmaz Zafer beyin kanaması sonucu hayatını kaybetmişti. İşte Yılmaz Zafer'in hayatına dair merak edilen tüm bilgiler ve filmografisi...
14.02.2018Gündem
Meral Küçükerol: 'Ben onun günahıydım'
Meral Küçükerol: 'Ben onun günahıydım'Meral Küçükerol'dan hayatını kaybeden ünlü karikatürist Bedri Koraman'la ilgili şok sözler.
29.03.2017Magazin
Emine Erdoğan: Hem insani hem diplomatik açıdan intihardır
Emine Erdoğan: Hem insani hem diplomatik açıdan intihardırCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Hafta sonu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımıza ve yurttaşlarımıza Hollanda'da yapılan muameleyi hep beraber gördük. Uluslararası teamüllere aykırı bu tavır, Avrupa değerlerinin hem insani hem de diplomatik açıdan intiharı olarak değerlendirilebilir" dedi.
29.09.2021Gündem
Perihan Savaş’tan duygusal paylaşım
Perihan Savaş’tan duygusal paylaşımTürk sinemasının efsane isimlerinden Perihan Savaş, 21 sene önce kaybettiği eşi Yılmaz Zafer'in ölüm yıl dönümünde duygusal bir paylaşımda bulundu...
9.11.2016Magazin
Emine Erdoğan’ın videolarını izliyor
Emine Erdoğan’ın videolarını izliyor“Uyanış” isimli filmde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ı canlandıran Perihan Savaş, heyecanını şu sözlerle anlattı: “Emine Erdoğan hanımefendinin videolarını izliyorum...
1.10.2016Magazin
Emine Erdoğan’ı oynayacak
Emine Erdoğan’ı oynayacak15 Temmuz darbe girişimi, Adnan Menderes hükümetine yapılan darbe ve Turgut Özal’ın şaibeli ölümü ‘Uyanış’la beyaz perdeye taşınıyor. Projenin teaser çekimleri önceki akşam 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yapıldı.
20.09.2016Magazin
Başbakanlık'ta ünlüler geçidi! Geceye bakın kimler katıldı?
Başbakanlık'ta ünlüler geçidi! Geceye bakın kimler katıldı?BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi’nde "Dost Meclisi" yemeğinde, müzikten geleneksel sanatlara, resim ve tiyotroya kadar birçok alandan çok sayıda isimle bir araya geldi.
29.09.2021Gündem
Onları ölüm ayırdı
Onları ölüm ayırdıTürk Sineması’nın kilometre taşlarından, yönetmen Memduh Ün (95) 9 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Fatma Girik, 56 yıllık hayat arkadaşının ölümüyle yıkıldı
16.10.2015Magazin
Vehbi Dinçcan son yolculuğuna uğurlandı
Vehbi Dinçcan son yolculuğuna uğurlandıMagazin basının usta isimlerinden Vehbi Dinçcan, sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı...
19.09.2015Magazin
Yanında sadece Elif Ada vardı!
Yanında sadece Elif Ada vardı!6 çocuk babası İbrahim Tatlıses Amerika’da beyin ameliyatına girerken yanında sadece iki yaşındaki kızı Elif Ada vardı
11.03.2015Magazin
Dolandırılan ünlüler!
Dolandırılan ünlüler!Terörle mücadele kapsamında parası gidenler, restoran açma vaadiyle dolandırılanlar, aldıkları çekler karşılıksız çıkanlar... Bir gün herkesin başına gelebilecek dolandırıcılık hikayeleri, bu ünlülerin de başına geldi.
5.08.2014Yaşam
Tatlıses'e güzel haber!
Tatlıses'e güzel haber!İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş’ın kızları Melek Zübeyde ikinci bebeğini bekliyor
1.11.2013Magazin