TOKİ ucuz konut başvurusu 2022! 2022 TOKİ başvuruları başladı mı, başvuru şartları neler? 24 ilde 3151 konutu satılacak!
TOKİ ucuz konut başvurusu 2022! 2022 TOKİ başvuruları başladı mı, başvuru şartları neler? 24 ilde 3151 konutu satılacak!Toplu Konut İdaresi TOKİ, dar ve orta gelirli aileler için 24 ilde 3.151 konut projesi başlatıyor. Uygun ödeme şartları ve düşük taksitlerle konut satışı yapılacak. Ev sahibi olmak isteyenler TOKİ başvurularının yapılacağı tarihi araştırıyor. Peki, 2022 TOKİ başvuruları başladı mı, ne zaman, başvuru şartları neler?
18.07.2022Ekonomi
TOKİ ucuz konut hangi illerde yapılacak, 24 il arasında İstanbul var mı? TOKİ ucuz ev fiyatları ne kadar?
TOKİ ucuz konut hangi illerde yapılacak, 24 il arasında İstanbul var mı? TOKİ ucuz ev fiyatları ne kadar?TOKİ ucuz konut nerelerde yapılacak, hangi illerde? Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar dar gelirli vatandaşlar için sunulan TOKİ ucuz konut projesi için yapılan araştırmaları hızlandırdı. 24 ilde yapılacak ucuz ev projesinin hangi şehirlerde olduğu vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılırken, TOKİ ucuz konut fiyatları ne kadar? sorusuna da yanıt aranıyor.
12.07.2022Ekonomi
TOKİ kuralı satış başvurusu ne zaman başlıyor, TOKİ başvuru şartları nelerdir? İl il TOKİ kuralı konut satışı fiyatları!
TOKİ kuralı satış başvurusu ne zaman başlıyor, TOKİ başvuru şartları nelerdir? İl il TOKİ kuralı konut satışı fiyatları!TOKİ kuralı konut satış başvuruları ne zaman başlıyor, TOKİ kuralı konut satışı şartları nelerdir? TOKİ dar ve orta gelirli vatandaşın ev sahibi etmek için yeni bir projeye başlıyor. Yeni sosyal Konut projesi kapsamında 24 ilde kuralı satışla vatandaşları ev sahibi yapıyor.  İşte TOKİ kuralı konut satış başvuruları ve süreci ile ilgili merak edilenler…
12.07.2022Ekonomi
Bir 'Tosuncuk' vakası daha! Mankenlerle kandırdı! Büyük vurgun
Bir 'Tosuncuk' vakası daha! Mankenlerle kandırdı! Büyük vurgunTürkiye'de bir Tosuncuk vakası daha yaşandı. “Cancri Jewellery” adlı mücevher firmasının, Türkiye genelinde 110 bin kişiyi dolandırıp kayıplara karıştığı iddia edildi. Firmanın şubelerinde haciz işlemi başlatıldı.
7.06.2022Yaşam
"Niye ışıkları kapattınız" dedikten sonra komaya girdi
"Niye ışıkları kapattınız" dedikten sonra komaya girdiKocaeli'de alkol aldıktan yaklaşık 20 saat sonra gözlerinde kararma, solunum yetmezliğini ve böbrek ağrısı ile hastane giden Salih Civan (36) hayatını kaybetti. Taksicilik yapan Salih Civan'ın yakını, "Gözleri kararmış ve 'niye ışıkları kapattınız' demeye başlamış" dedi. Civan'ın cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.
18.12.2021Yaşam
Bakan Dönmez doğalgaz için tarihi açıkladı!
Bakan Dönmez doğalgaz için tarihi açıkladı!Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz'deki doğalgaz keşfiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Hedefimiz Cumhuriyetimizin 100. yılında bu gazı kıyımıza getirip sisteme bağlamak. 2023'te karada ilk gaz teslimini yapacağız. Toplamda 30-40 kuyu açmayı planlıyoruz" dedi.
11.09.2020Ekonomi
Boşandığı eşi, avukat kadına dehşeti yaşattı
Boşandığı eşi, avukat kadına dehşeti yaşattıKocaeli İzmit'te, 3 yıl önce boşandığı eşi İhsan Kaan Ş. tarafından işkence gören avukat Ezgi Ulugün, eski eşi için verilen tahliye kararına isyan etti. Ulugün, 3 gün tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakıldığını iddia ettiği eski eşi tarafından cinsel saldırıya uğradığını, işkence gördüğünü ve ölümle tehdit edildiğini ifade etti.
8.05.2020Yaşam
Bin 250 aile ev sahibi oldu! Kocaeli İzmit TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ İzmit kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama…
Bin 250 aile ev sahibi oldu! Kocaeli İzmit TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ İzmit kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama…TOKİ Kocaeli İzmit kura sonuçları belli oldu. Kocaeli'de, TOKİ tarafından yapılacak 3 bin konutun bin 250si için kura çekilişi ile hak sahipleri belirlendi. Kurada adları okunanlar, konut sahibi olmanın sevincini yakınlarıyla paylaştı. TOKİ tarafından yapılan Her Yıl 100 Bin Sosyal Konut projesi kapsamında Kocaelide yapılacak toplam 3 bin konuttan, bin 250’si İzmit’te inşa edilecek. Bin 250 konut için 17 bin 797 kişi başvuruda bulundu. İzmit Sekbanlı-Sepetçi köyü civarında yapılması planlanan bin 250 konutun 875 tanesi 2+1, 375 tanesi ise 3+1 olacak. Peki, Kocaeli İzmit TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ İzmit kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama…
11.03.2020Gündem
İran Türkiye sınır kapıları kapatıldı! Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi?
İran Türkiye sınır kapıları kapatıldı! Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi?Sağlık Bakanı Koca, koronavirüs salgını nedeniyle İran'la olan sınır kapılarının geçici olarak kapatıldığını açıkladı. İran’ın Kum kentinde yeni tip koronavirüs bulaştığı 15 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Tahran’da olduğu gibi Türkiye’de de vatandaşlar, endişe içinde gelişmeleri takip ediyor. Peki Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? İşte detaylar…
23.02.2020Gündem
Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? (İran Türkiye sınır kapısı kapatılacak mı?)
Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? (İran Türkiye sınır kapısı kapatılacak mı?)İran’ın Kum kentinde yeni tip koronavirüs bulaştığı 4 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Tahran’da olduğu gibi Türkiye’de de vatandaşlar, endişe içinde gelişmeleri takip ediyor. Sosyal medya üzerinden ‘’İran sınırları kapatılsın’’ etiketiyle açıldı. Irak, komşu İran'daki koronavirüs vakaları nedeniyle bir sınır kapısını kapattı. Irak, koronavirüs nedeniyle İran sınırını kapatırken sosyal medyada Türkiye'nin de İran sınır kapılarını kapatması yönünde sosyal medyada paylaşımlar yapıldı. Peki, Türkiye ile İran arasında hangi sınır kapıları var?
21.02.2020Gündem
TOKİ evleri (3+1/2+1) kuraları ne zaman, nasıl yapılacak? TOKİ ne zaman belli olacak?
TOKİ evleri (3+1/2+1) kuraları ne zaman, nasıl yapılacak? TOKİ ne zaman belli olacak?TOKİ tarafından açıklanan kura çekim tarihlerinin ardından ‘’TOKİ ne zaman çekilecek 2020?’’ sorusunda artış oldu. 1 milyon 137 bin 982 vatandaşın meraklı bekleyişi sona erdi. Dar gelirli vatandaşı ev sahibi yapan projelerde sona yaklaşılıyor. Vatandaşlar yüzde 10 peşinat, 240 ay vade ve 0.46 faiz oranlarıyla ev sahibi olabilecek. Başvuru sayısı az olduğundan hak sahibi belirleme kurası çekilmeyecek bazı projeler de oldu. TOKİ kuraları ne zaman? İşte proje bazlı TOKİ Sosyal Konut kura çekim tarihleri…
19.02.2020Gündem
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ 2020 kura çekilişi ne zaman? (Ankara, Gaziantep, Diyarbakır, İzmir, Van proje proje 2020 toplu konut çekiliş tarihi)
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ 2020 kura çekilişi ne zaman? (Ankara, Gaziantep, Diyarbakır, İzmir, Van proje proje 2020 toplu konut çekiliş tarihi)Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 100 bin sosyal konut için 1 milyon 137 bin 982 vatandaşın başvurduğunu ve kura çekiminin şubat ayında çekileceğini söylemişti. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında başvurularını tamamlayan vatandaşlar, gözlerini TOKİ 2020 kura çekimi tarihine çevirmişti. İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Erzurum, Konya ve daha birçok ilde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılacak kura çekiliş tarihi netleşti. 81 ilde gerçekleştirilen 100 bin konut kura çekilişi tarihleri belli oldu. TOKİ tarafından yapılan açıklamada, "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde ilk kura çekilişi İzmir Karabağ Projesi için 24 Şubat'ta, İstanbul'da 16 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan TOKİ kura çekilişi, Mega Kent'te 18 ve 20 Mart tarihinde devam edecek. Ankara'daki kura çekilişi ise 6 Mart tarihinde başlayacak. İşte TOKİ kura çekimi tarihleri hakkında derlediklerimiz...
18.02.2020Ekonomi
80 belediye İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 960 personel alınacak! (Şartları ve başvuru tarihleri)
80 belediye İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 960 personel alınacak! (Şartları ve başvuru tarihleri)80 belediye İŞKUR üzerinden 690 memur-işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan iş ilanında, il/ilçe belediyelerine KPSS’siz en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden 960 memur-işçi alımı yapılacağı bildirildi.
Yaşlı adamdan genç kıza skandal sözler: Gözüm sana kayıyor
Yaşlı adamdan genç kıza skandal sözler: Gözüm sana kayıyorKocaeli'nde otobüse binen genç kız, yaşlı adam tarafından sözlü tacize uğradığını iddia etti. Genç kız, yaşlı adamın kendisine, "Karşımda oturma gözüm sana kayıyor." dediğini söyledi.
19.11.2019Yaşam
Bağımlılığa savaş açtı
Bağımlılığa savaş açtıMadde bağımlısı oğlu cezaevine düştükten sonra uyuşturucuya savaş açan Nezahat Erok, Hayata Dönüş Derneği’ni kurdu. 3 yılda yaklaşık 100 aile çocuklarının kurtarılması için derneğe başvurdu.
27.07.2019Yaşam
Telefona dalan kadına tramvay çarptı
Telefona dalan kadına tramvay çarptıKocaeli İzmit ilçesinde iddialara göre elindeki telefonla ilgilenirken tramvay yoluna giren kadın, tramvayın çarpması sonucu hafif şekilde yaralandı.
25.07.2019Yaşam
Yapay zekalı robotlar TEKNOFEST'te boy gösterecek
Yapay zekalı robotlar TEKNOFEST'te boy gösterecekMilli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, "Samsun'da yapay zeka temasıyla düzenlediğimiz Uluslararası Robot Yarışması'nda yarışan ekiplerden belirlenecek belirli bir grup, 16-22 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak TEKNOFEST etkinliklerine katılma hakkı kazanacak" dedi.
On Numara çekilişinde büyük ikramiye bölündü! On Numara çekiliş sonuçları
On Numara çekilişinde büyük ikramiye bölündü! On Numara çekiliş sonuçlarıOn Numara çekilişi dün akşam gerçekleştirildi. Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta Pazartesi akşamları çekilen On Numara çekilişinde on bilen beş kişi 69.698,95 TL'lik büyük ödülün sahibi oldu. İşte On Numara çekilişinde kazandıran numaralar...
6.11.2018Gündem
Konutta fiyatların düştüğü 150 proje açıklandı
Konutta fiyatların düştüğü 150 proje açıklandıGayrimenkul firmaları, konut sektörünü canlandırmak için yapılan faiz indirimine yüzde 20 indirimle destek verdi. İndirim kanpanyası 41 firmanın yaklaşık 150 projesi için geçerli Peki bu projeler hangileri?
16.05.2018Ekonomi
Polis ekiplerinin dikkati sayesinde yakalandılar
Polis ekiplerinin dikkati sayesinde yakalandılarKocaeli’nin İzmit içesinde Yunus Timleri tarafından yapılan farklı uygulamalar sırasında çeşitli suçlardan aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki şahıs, polis ekiplerinin hareketlerinden şüphelenmesi üzerine yakalanarak gözaltına alındılar
17.02.2018Gündem
Sayısal Loto çekiliş sonuçları! 29 Temmuz 2017
Sayısal Loto çekiliş sonuçları! 29 Temmuz 2017Sayısal Loto çekilişi bin 81’inci hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta Sayısal Loto çekilişi sonucunda 6 bilen bir talihli tam 3 milyon 436 bin 423 lira 70 kuruş ikramiye almaya hak kazanmıştı. Bu hafta büyük ikramiye Kocaeli-İzmit'e isabet etti. Kazandıran numaralar ise "22-23-26-30-40-45" olarak bildirildi.
29.09.2021Gündem
Sosyal Medya’daki her şey bu festivalde!
Sosyal Medya’daki her şey bu festivalde!#HashtagFestivali, 19 – 20 Ağustos tarihlerinde Türkiye'nin en büyük etkinlik event alanı TUZLA MARİNA ARENA’da gerçekleşecek!
12.07.2017Kültür Sanat
Kocaeli’de bir günde iki TIR kazası
Kocaeli’de bir günde iki TIR kazasıKocaeli İzmit’te D-130 otoyolunda meydana gelen TIR kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı, yine D-130’da Karamürsel kavşağında bir TIR da karşı şeride geçerek 6 aracı biçti, yaralanan 8 kişi hastanede.
3.06.2017Yaşam
Hareket halindeki otobüs alev aldı! Yolcular...
Hareket halindeki otobüs alev aldı! Yolcular...Kocaeli’nin İzmit ilçesinde hareket halindeki özel halk otobüsü, arıza yapması sonrasında içinde yolcular indikten hemen sonra alev alev yandı.
14.01.2017Yaşam
Bekçi FETÖ’yü ihbar etti
Bekçi FETÖ’yü ihbar ettiFETÖ gizli toplantılarının yapıldığı 'Pinhan restoran' soruşturmasının şüphelilerine ait villada, örgütsel dokümanları imha etme görevi verilen bekçi F...
29.09.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri