Fenerbahçeli futbolculardan olay Galatasaray paylaşımları: Bizde kansızlık olmaz
Fenerbahçeli futbolculardan olay Galatasaray paylaşımları: Bizde kansızlık olmazFenerbahçeli futbolcular Mert Hakan Yandaş, Jayden Oosterwolde ve Bright Osayi-Samuel, Galatasaray'ın Young Boys'a elenip Şampiyonlar Ligi defterinin kapatmasının ardından kişisel sosyal medya hesaplarından Sarı Kırmızılı ekip taraftarlarını kızdıracak paylaşımlarda bulundular.
28.08.2024Galatasaray
Kayıp Malezya uçağı bulundu mu? Kayıp Malezya uçağı olayı nedir, ne zaman kayboldu, MH370 sefer sayılı kaybolan Malezya uçağına ne oldu, MH370 kaybolan uçak nerede?
Kayıp Malezya uçağı bulundu mu? Kayıp Malezya uçağı olayı nedir, ne zaman kayboldu, MH370 sefer sayılı kaybolan Malezya uçağına ne oldu, MH370 kaybolan uçak nerede?Havacılık tarihinin en büyük gizemi olarak anılan MH370 sefer sayılı uçağın kayboluşunun üstünden 10 yıl geçti. Sevdiklerini kaybedenlerse, hâlâ yaşadıklarını anlamlandırmaya çalışıyor. İngiliz bilim insanlarının araştırması sayesinde, 10 yıldır sırra kadem basan uçağın gizemini çözmeye yardımcı olabilecek bir umut ışığı ortaya çıktı. Peki, kayıp Malezya uçağı bulundu mu, Kayıp Malezya uçağı ne zaman kayboldu, MH370 sefer sayılı kaybolan Malezya uçağına ne oldu?
19.06.2024Dünya
Davulcunun vurduğu muhtar olay anını anlattı: İyi geceler deyip, arkamı döndüm acıyı hissettim
Davulcunun vurduğu muhtar olay anını anlattı: İyi geceler deyip, arkamı döndüm acıyı hissettimKocaeli’de, ramazanda davul çalmasına izin vermediği Samet Ş.'nin tabancayla vurduğu Yeniyalı Mahallesi Muhtarı Metin Kaplan, “Başka mahallede ikamet ettiği için davul çalmasına izin vermedim. Alkollü olduğunu anladım ve olumlu konuşmaya çalıştım. Ortak çalmayı teklif etti, onu kabul etmedim. İyi geceler deyip, arkamı döndüm. Tam yürürken sağ bacağımda acıyı hissettim” dedi.
5.03.2024Gündem
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı: Eğer önceden neler olacağını bilmiyor olsam korkabilirdim
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı: Eğer önceden neler olacağını bilmiyor olsam korkabilirdimTürkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı. Uluslararası Uzay İstasyonu’nda bulunan ilk Türk astronot Alper Gezeravcı, uzay meraklısı öğrencilerle görüntülü görüşmede, soruları cevapladı. Uzaylı görüp görmediğinin sorulması üzerine Gezeravcı, 'Uzaylı henüz görmedim ama görseydim, 'Sana Furkan’ın selamını getirdim' derdim herhalde. Herhangi bir uzaylı ile karşılaşmadım ama ben de merak ediyorum. Varlıklarını öğrenirsem farklı bir şey dönüşte seninle de paylaşacağım muhakkak.' şeklinde yanıt verdi.
31.01.2024Gündem
Melisa Döngel'e Sefo sorusu! Aşk yaşadıkları iddia edilmişti
Melisa Döngel'e Sefo sorusu! Aşk yaşadıkları iddia edilmiştiBir dönem Deniz Şahin ve Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşayan, şimdilerde Sefo ile yeni bir ilişkiye yelken açtığı iddia edilen Melisa Döngel, önceki akşam Yeniköy'de bir mekan çıkışında görüntülendi.
11.03.2023Magazin
Sevgiliye etkileyici günaydın mesajları 2023! Kadın ve erkek için uzun kısa resimli seçenekli sevgiliye etkileyici günaydın mesajı ve sözleri!
Sevgiliye etkileyici günaydın mesajları 2023! Kadın ve erkek için uzun kısa resimli seçenekli sevgiliye etkileyici günaydın mesajı ve sözleri!Sevgiliye uzun kısa romantik günaydın mesajları, telefonları aktif kullandığımız bugünlerde günün vazgeçilmez ritüelleri arasına girdi. Uyanır uyanmaz aklına ilk gelenin o olduğunu hatırlatan, sabah gözlerimizi açar açmaz yüzümüzde gülümsemelere neden olan kısa mesajları daha duygu ve romantik kelimelerle süslemek mümkün. Kuru bir günaydın dışında sizler ve sevdikleriniz için hazırladığımız en güzel, romantik duygulu günaydın mesajlarından faydalanabilirsiniz. İşte Kadın ve erkek için etkileyici, resimli sevgiliye günaydın sözleri 2023!
28.01.2023Gündem
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması!
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması!Oyuncu Çağrı Atakan'la ilişkisi dört ay süren 42 yaşındaki Eda Taşpınar, önceki akşam sevgilisi ile birlikte Galataport çıkışı görüntülendi. İlişkisinin çok iyi gittiğini söyleyen Taşpınar, evlilik sorularını yanıtladı. Haklarında çıkan haberleri yalanlayan sosyetik güzel, "Aslı olmayan şeyler" yanıtını verdi.
13.11.2022Magazin
Akıllara durgunluk veren dolandırıcılık hikayesi! Her şey bir mesajla başladı: Sonsuza kadar süper zenginiz...
Akıllara durgunluk veren dolandırıcılık hikayesi! Her şey bir mesajla başladı: Sonsuza kadar süper zenginiz...İstanbul Beyoğlu'nda yaşanan dolandırıcılık hikayesi akıllara durgunluk verdi. Kendisini Kamerunlu iş adamı olarak tanıtan ve adının Killo olduğunu söyleyen bir kişi, asansör firmasında çalışan Hasan Ö.'ye sosyal medya üzerinden ulaştı. Türkiye'ye yatırım yapacağını söyleyen Killo, Hasan Ö.'nün kendisine güvenmesin sağladı. Elindeki özel kimyasal madde ile paraları değiştirdiğini ve hayat boyu süper zengin olacağını söyleyen Killo, talihsiz adamdan 35 bin euro aldı. Gerçeği anlayan Hasan Ö.'nün dünyası ise başına yıkıldı...
30.07.2022Gündem
Şafak Sezer: Yeni sürprizlerim olacak
Şafak Sezer: Yeni sürprizlerim olacakSon olarak 'Hep Yek 4: Bela Okuma Altan' (2021) filminde rol alan komedyen Şafak Sezer, geçtiğimiz gece eşi Esra Sezer ile Kuruçeşme'de bir mekana girerken objektiflere yansıdı.
3.07.2022Magazin
16 yaşındaki öğrencisini mesajla taciz etti! 'Sen istiyor musun kimseye söylemeden yaşamak?'
16 yaşındaki öğrencisini mesajla taciz etti! 'Sen istiyor musun kimseye söylemeden yaşamak?'Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde kız öğrencisi E.N.T.'ye (16) cep telefonundan mesajlar gönderen lise öğretmeni Ç.A. (32) hakkında 'çocuğa karşı nitelikli cinsel taciz' suçlamasıyla 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede, öğrencilerine, ‘yavrum, 'kızım', fıstık', öptüm' gibi ifadeler kullandığı belirtilen Ç.A., "Her öğretmenin öğrencilere yaklaşımı farklıdır. Ben de samimi bir öğretmen olarak derslerimi bu şekilde işlemekte ve öğrencilere yaklaşımım bu şekildedir" dedi.
13.04.2022Yaşam
En anlamlı 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları! Hem erkeğe hem kadına söylenebilecek en romantik aşk sözleri!
En anlamlı 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları! Hem erkeğe hem kadına söylenebilecek en romantik aşk sözleri!Sevgililer Günü geldi. Bu özel günü sevdiklerinize sürpriz yapabilir onlara anlamlı mesajlar gönderebilirsiniz. Bazı şiirsel aşk sözleri bulmaya çalışıyor, düşünceli, iç ısıtan bir mesaj arıyor, kendinizi ilhamsız hissediyorsanız sizin için en güzel 14 Şubat Sevgililer Günü mesajlarını derledik. İşte hayatınızdaki insana kendini özel hissettirecek Sevgililer Günü mesajları
13.02.2022Gündem
Günlük delil sayılmadı, üvey babaya cinsel istismardan beraat!
Günlük delil sayılmadı, üvey babaya cinsel istismardan beraat!İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, şu an 13 yaşında olan üvey kızı İ.T.'ye, 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Bülent S. (43), delil yetersizliğinden beraat etti. Karara tepki gösteren İ.T.'nin avukatı Candan Tekin Çekiç, "Çocuğumuz bugün yepyeni umutlarla yeni bir günlük aldı. Çünkü başından geçenleri anlattığı eski günlüğünü mahkemeye vermişti. Oraya yeni şeyler yazacaktı, umutlarını yazacaktı ama maalesef ki belki de ilk yazacağı şey bu elim beraat kararı olacak. Bunun için çok üzgünüz" dedi.
8.09.2021Gündem
Kız çocuğunun istismar günlüğü! Üvey babası...
Kız çocuğunun istismar günlüğü! Üvey babası...İzmir'de, üvey babası Bülent S. (43) tarafından 4 yıl boyunca birçok kez cinsel tacize uğradığı iddia edilen şu an 13 yaşındaki İ.T.'nin tuttuğu günlük, yaşadığı tramvayı gözler önüne serdi. Anneannesiyle yaşayan İ.T.'nin, annesi A.S.'yi (47) görmeye gittiğinde evde maruz kaldığı taciz karşısında günlüğüne "Biliyor musun? Çok mutluyum. Çünkü o adam cezasını çekecek. Ama bir de korkuyorum, çünkü anneme bir şey yapmalarından korkuyorum" yazdığı, yaşadıklarını aklından atamadığını anlattığı görüldü.
27.05.2021Gündem
Ku Klux Klan örgütüyle  bağlantılı internet sitesi hacklendi
Ku Klux Klan örgütüyle bağlantılı internet sitesi hacklendiİsrail'de bilgisayar korsanları, ABD'deki ırkçı Ku Klux Klan (KKK) örgütüyle bağlantılı gruba ait internet sitesini ele geçirerek grup üyelerinin bilgilerini paylaştı.
4.02.2021Dünya
Bomba açıklama! 'Duştan üstsüz bir şekilde çıkıp...'
Bomba açıklama! 'Duştan üstsüz bir şekilde çıkıp...'Paylaştığı cesur pozlarla ve canlı yayında frikik kazaları ile gündemden düşmeyen Britain's Got Talent yarışmasının jüri üyesi Amanda Holden, evde üstsüz gezdiği için iki kızı ile kavga etti.
20.10.2020Magazin
Arif Verimli'nin Kırmızı Oda paylaşımı olay oldu!
Arif Verimli'nin Kırmızı Oda paylaşımı olay oldu!Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli yine Kırmızı Oda paylaşımıyla olay oldu. Verimli, sosyal medya hesabından yaşadığı bir anı paylaşarak gündem oldu.
4.10.2020Magazin
Okula başlayan çocuklar için uyku tavsiyesi
Okula başlayan çocuklar için uyku tavsiyesiYüz yüze eğitim faaliyetlerine başlayan anaokulu ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin uyku düzeni hakkında velilere önemli uyarılarda bulunan Tüm Uyku Tıbbı ve Araştırmaları Derneği (TUTDER) Başkanı Doç. Dr. Vural Fidan, "Çocukların 8-9 saatlik uyku sürelerini tamamlamaları gerekir. Uyku düzeni sağlanması sürecinde ebeveynler de aktif rol almalıdır" dedi.
24.09.2020Sağlık
Damla Horuz bulundu mu? Twitter hesabından mesaj paylaştı! Damla Horuz kayıp mı?
Damla Horuz bulundu mu? Twitter hesabından mesaj paylaştı! Damla Horuz kayıp mı?Muğla’da 16 Temmuz’dan bu yana kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin’in cansız bedeni 5 gün sonra Menteşe’de ormanlık alanda bulunmuştu. 17 yaşındaki Damla Horoz'un da kayıp olduğunun belirtilmesi üzerine Twitter üzerinden '#damlahorozbulunsun' etiketiyle çağrılar yapılmaya başladı. Etiketle birlikte yapılan paylaşımlara göre 17 yaşındaki Damla, önceki gün 04.00 civarında Düzce'de kayboldu. Peki, Damla Horuz bulundu mu? Damla Horoz Kayıp mı?
22.07.2020Gündem
17 yaşındaki kayıp Damla'dan haber var
17 yaşındaki kayıp Damla'dan haber varDüzce'nin Gölyaka ilçesinde oturan ve kaybolan 17 yaşındaki Damla sosyal medya hesabından video paylaşarak “Kaçırıldı falan diye endişe etmişsiniz, ama ben kaçırılmadım hepinize teşekkür ediyorum. Ailemin beni aradığını farkındayım ama ben onlara gitmek istemiyorum" dedi.
22.07.2020Gündem
Sermiyan Midyat: Bunları bana sormayın
Sermiyan Midyat: Bunları bana sormayınOyuncu Sermiyan Midyat, önceki gece Cihangir'de görüntülendi.
18.07.2020Magazin
Eski sevgili dehşeti! 18 gün sonra hayata döndü
Eski sevgili dehşeti! 18 gün sonra hayata döndüEski erkek arkadaşının kurşunlarıyla ağır yaralanan Buse Güler, 18 gün sonra hayata döndü. Yaşadıklarını anlatan genç kız, "En ağır cezayı almalı. Çünkü çıkarsa beni öldürür" ifadelerini kullandı.
25.04.2020Yaşam
İrem Derici'ye taciz iddiası: Sanığa 5 ay hapis cezası
İrem Derici'ye taciz iddiası: Sanığa 5 ay hapis cezasıŞarkıcı İrem Derici'nin Harbiye'de oturduğu evin kapısına gelerek taciz ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu, gözaltına alınıp adli kontrol kararıyla serbest bırakılan Erol K. (33) "cinsel taciz" suçundan 5 ay 18 gün hapis cezasına çarptırıldı. Sanık Erol K. hakkında verilen cezada hükmün açıklanması geri bırakıldı.
11.03.2020Magazin
Kafa karıştıran buluşma
Kafa karıştıran buluşmaBirce Akalay’la üç yıllık ilişkisi geçtiğimiz aylarda biten Can Tunalı, önceki gece Ayşe Özyılmazel’le Yeniköy’de objektiflere takıldı.
24.12.2019Magazin
İrem Derici'yi taciz ettiği iddia edilen sanık konuştu!
İrem Derici'yi taciz ettiği iddia edilen sanık konuştu!Şarkıcı İrem Derici'nin Harbiye'de oturduğu evin kapısına gelerek taciz ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu,  gözaltına alınıp adli kontrol kararıyla serbest bırakılan Erol K.'nın (33) yargılamasına başlandı. Celse arasında ifade veren Erol K., "İrem hanımın evinde çalıştığı yardımcısına İrem hanımı sevdiğimi söyledim. 26 Ağustos tarihinde evin kapısını çaldım ama kimse açmadı. Kötü bir amacım yoktur. Pişmanım" dedi.
13.11.2019Magazin