Bakan Dönmez'den Karadeniz gazı açıklaması! 'Geri sayım sürüyor'
Bakan Dönmez'den Karadeniz gazı açıklaması! 'Geri sayım sürüyor'Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Tüm gayretimiz, Cumhuriyetimizin 100. yılında yerli gazımızı milletimizle buluşturmak” dedi.
21.03.2022Ekonomi
Karadeniz gazı müjdesi! Doğal gaza indirim yolda, Erdoğan açıklayacak, işte 4 formül
Karadeniz gazı müjdesi! Doğal gaza indirim yolda, Erdoğan açıklayacak, işte 4 formülKaradeniz gazında mutlu sona sayılı günler kaldı. Müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyuracak. Rezerv büyüklüğü 710 milyar metreküp olan Karadeniz Gazı’nın BOTAŞ aracılığı ile evlere ulaşacak. 20 Nisan’da karaya ulaşacak olan Karadeniz gazı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 formüllü indirim müjdesi vereceği belirtiliyor. Bu kapsamda Nisan ayında doğal gaz faturalarından ücret alınmaması ya da 1216 liralık indirimin yapılması gündemde. İşte haberin detayları...
5.04.2023Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama geldi! 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervi keşfedildi
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama geldi! 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervi keşfedildiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "Fatih Sondaj Gemimiz, Çaycuma-1 sondajında denizin 3 bin 23 metre altında 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervini keşfetti." diyerek yeni müjdeyi duyurdu. CNN TÜRK canlı yayınında Fulya Öztürk'ün konuğu olan Enerji Uzmanı İshak Turan "710 milyar metre küplük doğal gaz bize toplam tüketimimizi 12 yıl boyunca karşılayabilecek bir rakam. Türkiye önümüzdeki 50 yıl boyunca doğal gaz tüketimini buradaki tesisten sağlayabilecek" dedi.
27.12.2022Ekonomi
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacak
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacakEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TBMM Genel Kurulu'nda, bakanlığının 2023 Yılı Bütçe sunumunu yaptı. Doğal desteğiyle ilgili konuşan Bakan Dönmez, "Isınma yardımı alan hanelere verilen desteklere doğal gaz desteği de dahil edilmiştir. Buna göre, yaklaşık 4 milyon haneye senelik 3 milyar TL'lik yardım yapılacak " dedi.
7.12.2022Ekonomi
Bakan Dönmez açıkladı! Keşfedilen doğal gaz ne zaman kullanılacak?
Bakan Dönmez açıkladı! Keşfedilen doğal gaz ne zaman kullanılacak?Bakan Dönmez, Karadeniz'deki yeni keşfin ardından açıklamalarda bulundu. Dönmez, "Yeni keşif 10 yılın üzerinde bir ihtiyacı karşılayacak. Bu doğalgaz, Türkiye'ye 2023'te gelecek." dedi.
4.06.2021Ekonomi
Türkiye merak ediyordu! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni müjdeyi duyurdu
Türkiye merak ediyordu! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni müjdeyi duyurduCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Filyos Limanı Açılışı ve Doğal gaz İşleme Tesisleri Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm Türkiye'nin beklediği müjdeyi açıklayarak, "Fatih sondaj gemimiz yine Sakarya Gaz Sahası'ndaki Amasra 1 kuyusunda 135 milyar metreküplük yeni bir doğalgaz keşfi daha yaptı. Böylece Karadeniz'deki toplam gaz keşfimiz 540 milyar metreküpe ulaştı. Bu güzel haberin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi
4.06.2021Gündem
Cumhurbaşkanı bugün ne açıklayacak, saat kaçta konuşacak? Yeni müjde ne olabilir?
Cumhurbaşkanı bugün ne açıklayacak, saat kaçta konuşacak? Yeni müjde ne olabilir?Cumhurbaşkanı bugün ne açıklayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, petrol ve doğal gaz arama çalışmalarıyla ilgili yeni bir müjdeyi verdi. Erdoğan müjdeyi Cuma günü Zonguldak'ta açıklayacağını söyledi. Bu açıklamanın ardından "Cuma günü müjde ne olabilir?” "Erdoğan'ın cuma günü vereceği müjde ne olabilir?" gibi soruları sorulmaya başlandı. Peki, Cumhurbaşkanı saat kaçta konuşacak, yeni müjde ne olabilir?
4.06.2021Gündem
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! Yeni keşif! Yarın...
Doğal gaz ile ilgili flaş açıklama! Yeni keşif! Yarın...Türkiye'nin geçen yıl Karadeniz'de 405 milyar metreküplük gaz keşfinin ardından Sakarya Gaz Sahası'nda rezerv tespiti ve yeni gaz keşfine yönelik sondajlarla yürüttüğü çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın bölgede yeni bir gaz keşfine yönelik açıklama yapması bekleniyor.
3.06.2021Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz!Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi iki yıllık değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Libya'da Trablus'u tehdit eden darbecileri gerilettik. Libya halkının yanında olmayı sürdüreceğiz. Son günlerdeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz, kimse heveslenmesin ona da prim vermeyeceğiz." dedi.
21.07.2020Siyaset