İlker Aksum

İlker Aksum

Son dakika İlker Aksum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İlker Aksum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İlker Aksum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlker Aksum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilker aksum gelişmeleri de dahil olmak üzere 193 ilker aksum haberi bulunmuştur. Tüm ilker aksum haberleri aşağıda listelenmiştir.
İki muhteşem film bu haftasonu D- Smart Go'da
İki muhteşem film bu haftasonu D- Smart Go'daRomantizm dolu bir akşam yaşatacak olan Aşk Sana Benzer ve kahkaha garantili Mutlu Aile Defteri filmleri bu hafta sonu D-Smart ve D-Smart GO’da seyirciyle buluşuyor.
14.09.2024Magazin
İki muhteşem film D-Smart'ta
İki muhteşem film D-Smart'ta“Aşk Sana Benzer” ile “Mutlu Aile Defteri” bu hafta sonu MovieSmart Türk’te sinemaseverleri bekliyor.
13.09.2024Magazin
“Demir Kadın: Neslican” TV’de ilk kez Kanal D’de
“Demir Kadın: Neslican” TV’de ilk kez Kanal D’deKanser tedavisi sırasında yaşama tutunma mücadelesiyle insanlara umut olan Neslican Tay’ın hayat hikayesini konu alan sinema filmi “Demir Kadın: Neslican” televizyonlarda ilk kez ekrana geliyor. Başrollerini Naz Çağla Irmak, Yurdaer Okur ve İlker Aksum’un paylaştığı film, bugün saat 20:00’de Kanal D’de yayınlanacak.
12.09.2024Magazin
'Demir Kadın: Neslican' ilk kez Kanal D'de
'Demir Kadın: Neslican' ilk kez Kanal D'deBaşrollerini Naz Çağla Irmak, Yurdaer Okur ve İlker Aksum’un paylaştığı 'Demir Kadın: Neslican' filmi, TV’de ilk kez Kanal D’de ekrana geliyor.
11.09.2024Magazin
Ünlü oyunculardan Türk Kızılay'a kan bağışı çağrısı
Ünlü oyunculardan Türk Kızılay'a kan bağışı çağrısıAralarında Didem Balçın, Gülsim Ali, Murat Aygen, İlker Aksum, Ceren Benderlioğlu'nun da yer aldığı ünlü oyuncular, yaz aylarında mevsimsel olarak düşen kan bağışları nedeniyle azalan stok seviyesine dikkat çekmek üzere kan bağışında bulunarak Türk Kızılay'ın yürüttüğü 'Birbirimize Candan Bağlıyız' kampanyasına destek çağrısı yaptı.
27.07.2024Magazin
İlker Aksum'dan ‘İlkerler tutulması’ fotoğrafına yorum! Nasıl ama güzel değil miydi?
İlker Aksum'dan ‘İlkerler tutulması’ fotoğrafına yorum! Nasıl ama güzel değil miydi?Sevilen oyuncu İlker Aksum, önceki gün eşi Dilay Ekmekçioğlu ile görüntülendi. Kahve içen ikiliden ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde gündem olan "üç İlker'li" fotoğraf hakkında yorum yaptı.
16.04.2024Magazin
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleştiYunanistan’daki Batı Trakyalı Müslüman Türklerin hakları için yıllarca mücadele veren merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin galası gerçekleşti.
1.02.2024Vitrin
İlker Aksum ve Dilay Ekmekçioğlu evlendi!
İlker Aksum ve Dilay Ekmekçioğlu evlendi!Oyuncu İlker Aksum, iki yıldır birlikte olduğu Dilay Ekmekçioğlu ile nikah masasına oturdu. Çift, havuz başında sadece aile üyelerinin ve dostlarının katıldığı bir tören düzenledi.
19.06.2023Magazin
Arda ile Omuz Omuza 162. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 162. bölüm fragmanı yayında!Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu İlker Aksum, tarifi dinleyerek "Milföylü Köfte" yapmaya çalışacak.
15.06.2023Televizyon
İlker Aksum: Yeni projeler yolda
İlker Aksum: Yeni projeler yoldaİlker Aksum, önceki gün annesi Nurdan hanım ile birlikte alışveriş merkezinde görüntülendi. Ünlü oyuncu, "Yeni projeler için görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.
27.02.2022Magazin
İlker Aksum: Evlilik düşünmüyoruz
İlker Aksum: Evlilik düşünmüyoruzİlker Aksum önceki gün kız arkadaşı Şeyma Erdoğan’la Akmerkez’de görüntülendi.
10.11.2021Magazin
İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, EDHO İlyas Çakırbeyli öldü mü?
İlyas ölüyor mu? Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, EDHO İlyas Çakırbeyli öldü mü?EDHO İlyas ölüyor mu, EDHO Azan Akbaba ayrıldı mı? Salı akşamlarının en çok izlenen dizlerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. Bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında hayranlarıyla buluşacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin tanıtım fragmanında Ozan Akbaba'nın canlandırdığı İlyas Çakırbeyli karakterinin başından vurulduğu sahne diziyi izleyenleri şokey etti. Peki, EDHO İlyas ölecek mi, Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu?
26.10.2021Gündem
İlker Aksum: Yahu ben burada oturuyorum, ne diyeyim!
İlker Aksum: Yahu ben burada oturuyorum, ne diyeyim!Geçtiğimiz günlerde bir kadınla tartışırken görüntülenen İlker Aksum, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu konu üzerine gazetecilere açıklamalarda bulundu.
28.08.2021Magazin
İlker Aksum 'Emine Ün' iddialarına ateş püskürdü
İlker Aksum 'Emine Ün' iddialarına ateş püskürdü Oyuncu İlker Aksum, şu aralar koronavirüs tedavisiyle gündemde olan Emine Ün’le adının anılmasına tepki gösterdi.
20.08.2021Magazin
Naz Çağla Irmak, 'Demir Kadın Neslican' filmi için saçlarını kazıttı
Naz Çağla Irmak, 'Demir Kadın Neslican' filmi için saçlarını kazıttıÖlümüyle Türkiye'yi yasa boğan Neslican Tay’ın yaşam öyküsünü konu alan 'Demir Kadın Neslican' filminin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Filmde Neslican Tay'ı canlandıran Naz Çağla Irmak, rolü için saçlarını kazıttı.
15.07.2021Televizyon
Kanserle savaşın simge olmuştu! İşte Neslican Tay'ı canlandıracak oyuncu
Kanserle savaşın simge olmuştu! İşte Neslican Tay'ı canlandıracak oyuncuKansere karşı mücadelenin simge ismi Neslican Tay'ın hayat hikayesi beyazperdeye taşınıyor. Çok sayıda ünlü ismin rol alacağı filmde, Neslican Tay'ı canlandıracak oyuncu belli oldu.
3.07.2021Magazin
İlker Aksum'un kaza anı görüntüleri ortaya çıktı!
İlker Aksum'un kaza anı görüntüleri ortaya çıktı!Adana'da kontrolden çıkan otomobiliyle refüjdeki ağaca çarpıp takla atan oyuncu İlker Aksum'un seyir halindeyken önüne çıkan motosiklete çarpmamak için manevra yapınca direksiyon hakimiyetini kaybettiği ortaya çıktı. Kazaya ait güvenlik kamerası görüntülerinde, Aksum’un otomobilin refüje çarptıktan sonra takla atarak sürüklenmesi ve tekerleğinin yerinden çıkarak savrulması yer alıyor.
31.05.2021Magazin
Ünlü oyuncu İlker Aksum'un kaza anı görüntüleri ortaya çıktı!
Ünlü oyuncu İlker Aksum'un kaza anı görüntüleri ortaya çıktı!Ünlü oyuncu İlker Aksum'un kaza anı görüntüleri ortaya çıktı!
21.01.2022Magazin
İlker Aksum'un otomobili takla attı! Araçta sıkıştı, son durumu...
İlker Aksum'un otomobili takla attı! Araçta sıkıştı, son durumu...Adana’da oyuncu İlker Aksum’un kullandığı otomobil, refüjdeki ağaca çarpıp takla attı. Aksum araçta sıkıştı, esnaf tarafından çıkarıldı. İşte son durumu...
29.05.2021Magazin
İlker Aksum: Ev işlerinden sıkıldım!
İlker Aksum: Ev işlerinden sıkıldım!Oyuncu İlker Aksum, önceki akşam Etiler'de bir pastane çıkışı görüntülendi. Aksum, “Şeyma'nın yokluğunda yemek, ütü ve temizlik yapmaktan sıkıldım" dedi.
31.01.2021Magazin
İlker Aksum'dan evlilik sorusuna şaşırtan yanıt!
İlker Aksum'dan evlilik sorusuna şaşırtan yanıt!İlker Aksum'a, "Yeni yılda Şeyma Hanım'a evlilik teklifi eder misiniz?" sorusu yöneltildi. Aksum'un yanıtı ise şaşırttı...
2.01.2021Magazin
İlker Aksum’un alışveriş turu beş dakika sürdü
İlker Aksum’un alışveriş turu beş dakika sürdüOyuncu İlker Aksum, önceki gün sevgilisi Şeyma Şener’le birlikte Etiler’de objektiflere yansıdı.
25.11.2020Magazin
7. Koğuştaki Mucize konusu ne, gerçek mi? Oscar adayı 7. Koğuştaki Mucize oyuncu kadrosu…
7. Koğuştaki Mucize konusu ne, gerçek mi? Oscar adayı 7. Koğuştaki Mucize oyuncu kadrosu…Türkiye’nin En İyi Uluslararası Film Oscar adayı Mehmet Ada Öztekin’in yönetmenliğini yaptığı “7. Koğuştaki Mucize” filmi oldu. 7. Koğuştaki Mucize konusu ne, gerçek mi? 7. Koğuştaki Mucize oyuncu kadrosu…
10.11.2020Gündem
Türkiye'nin Oscar adayı: "7. Koğuştaki Mucize"
Türkiye'nin Oscar adayı: "7. Koğuştaki Mucize"Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in yaptığı "7. Koğuştaki Mucize" filmi, 93'üncü Akademi Ödüllerinde yarışmak üzere, Türkiye'nin En İyi Uluslararası Film Oscar adayı olarak belirlendi.
10.11.2020Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

İlker Aksum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilker aksum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.