Kamala Harris

Kamala Harris

Son dakika Kamala Harris haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kamala Harris ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kamala Harris haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamala Harris

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamala harris gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 kamala harris haberi bulunmuştur. Tüm kamala harris haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayşenur Ezgi'nin ölümüne tepkiler çığ gibi! Otopsi raporu kanıtladı, 2 el ateş edildi
Ayşenur Ezgi'nin ölümüne tepkiler çığ gibi! Otopsi raporu kanıtladı, 2 el ateş edildiİsrail askerleri Türk asıllı insan hakları aktivisti Ayşenur Ezgi Eygi'yi katletti. Eygi'nin öldürülmesi sonrası tepkiler çığ gibi geldi.
7.09.2024Dünya
Beyaz Saray’dan Putin’e tepki: Konuşmaya son verirse çok memnun oluruz
Beyaz Saray’dan Putin’e tepki: Konuşmaya son verirse çok memnun oluruzABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, ABD’deki başkanlık seçimlerinde favorisinin Kamala Harris olduğunu söyleyen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e tepki göstererek, "Bay Putin, seçimlerimiz hakkında konuşmaya ve seçimlerimize müdahil olmaya son verirse çok memnun oluruz” dedi.
5.09.2024Dünya
Kamala Harris, İsrail'e silah ambargosu uygulayacak mı?
Kamala Harris, İsrail'e silah ambargosu uygulayacak mı?Demokrat başkan adayı Kamala Harris, aday olduktan sonraki ilk röportajında, başkan olması halinde İsrail'e silah ambargosu uygulamayı düşünmediğini net bir şekilde ifade ederek, "Gazze'de ateşkes sağlanmalı" çağrısı yaptı.
30.08.2024Dünya
ABD başkanlık yarışı! 7 kritik eyaletteki anket sonuçları açıklandı
ABD başkanlık yarışı! 7 kritik eyaletteki anket sonuçları açıklandıABD'de yapılan güncel bir ankete göre, başkanlık seçimlerinde Demokrat aday Kamala Harris, Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın 4 puan önünde yarışı sürdürürken, kritik eyaletlerde Trump ortalama 2 puanlık avantajı bulunuyor.
29.08.2024Dünya
Yusuf Dikeç Time Dergisi’ne kapak oldu mu? 2024 Ağustos Time Dergisi kapağında Yusuf Dikeç mi var? Time Dergisi Yusuf Dikeç kapağı doğru mu?
Yusuf Dikeç Time Dergisi’ne kapak oldu mu? 2024 Ağustos Time Dergisi kapağında Yusuf Dikeç mi var? Time Dergisi Yusuf Dikeç kapağı doğru mu?Olimpiyatlarda gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç'in TIME dergisine kapak olduğu ileri sürüldü. Söz konusu görselin hızla sosyal medyada yayılmasının ardından Yusuf Dikeç Time Dergisi’ne kapak oldu, 2024 Ağustos Time Dergisi kapağında Yusuf Dikeç mi var?
16.08.2024Gündem
Donald Trump ve Kamala Harris, 10 Eylül'de canlı yayında karşı karşıya gelecek
Donald Trump ve Kamala Harris, 10 Eylül'de canlı yayında karşı karşıya gelecekABD'nin eski Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump'ın Demokrat Parti'nin başkan adayı Kamala Harris ile canlı yayında tartışmaya hazır olduğunu söylemesinin ardından ABC televizyonu, Trump ve Harris'in 10 Eylül'de canlı yayında karşı karşıya gelmeyi kabul ettiklerini duyurdu.
8.08.2024Dünya
ABD seçimleri ne zaman yapılacak, başkan adayları kimler?
ABD seçimleri ne zaman yapılacak, başkan adayları kimler?ABD seçimleri için heyecan dorukta. ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık seçiminden çekildi. ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in, Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump'ın rakibi olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Peki, ABD seçimleri ne zaman yapılacak, başkan adayları kimler?
23.07.2024Gündem
Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından yeni aday belirleme süreci netleşti
Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından yeni aday belirleme süreci netleştiABD Başkanı Joe Biden'ın 5 Kasım'da düzenlenecek başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekilmesinin ardından, Demokrat Partinin seçim yolunun hangi prosedürlerle şekillenebileceği sorusu gündem oldu.
21.07.2024Dünya
ABD Başkanı Joe Biden adaylıktan çekildi
ABD Başkanı Joe Biden adaylıktan çekildiABD Başkanı Joe Biden, ABD’de kasım ayında yapılacak olan başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekildiğini açıkladı. Biden, Başkan Kamala Harris'i aday olarak onayladığını ve desteklediğini bildirdi.
21.07.2024Dünya
Biden'ın başkanlık yarışından çekilebileceği iddia edildi
Biden'ın başkanlık yarışından çekilebileceği iddia edildiABD Başkanı Joe Biden'ın 5 Kasım'daki başkanlık seçimindeki kampanyasını bu hafta sonu sona erdirebileceği iddia edildi.
18.07.2024Dünya
Biden'ın Putin gafı zirveye damga vurdu! Zelenski de şaşkına döndü
Biden'ın Putin gafı zirveye damga vurdu! Zelenski de şaşkına döndüABD Başkanı Joe Biden, NATO Zirvesi’nde Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’i kürsüye davet ederken yanlışlıkla Putin'in ismini söyledi.
12.07.2024Gündem
ABD istihdam verileri saat kaçta açıklanacak? ABD temmuz ayı istihdam verisi ne zaman açıklanacak?
ABD istihdam verileri saat kaçta açıklanacak? ABD temmuz ayı istihdam verisi ne zaman açıklanacak?Küresel piyasalar, dünya genelinde yoğunlaşan seçim takvimi ve makroekonomik verilerden alınan sinyallerle karışık bir seyir izlerken, bugün ABD'de açıklanacak istihdam raporu verileri yatırımcıların odağında bulunuyor. Peki, ABD istihdam verileri saat kaçta açıklanacak? ABD temmuz ayı istihdam verisi ne zaman açıklanacak?
5.07.2024Ekonomi
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştıABD ve Batı'nın koşul desteklediği İsrail'in Gazze katliamı devam ediyor. ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail'e ABD askeri gönderme tartışmalarına son noktayı koydu. İsrail güçleri Suriye ve Lübnan'daki hedefleri vurdu. İsrail askerlerinin Gazze'ye düzenlediği baskın ise kameralara yakalandı. İsrail'den kalkan bir uçağın Dağıstan'a indiğini öğrenen insanlar ellerindeki Filistin bayraklarıyla havalimanına akın etti. Filistin Kızılayı, Gazze’de 14 bin kişinin sığındığı Al-Quds hastanesinin çevresinin bombalandığını duyurdu. İsrail Dışişleri Bakanlığı, Hamas’ın 7 Ekim’de düzenlediği saldırıda kaçırılan 23 yaşındaki İsrail-Alman vatandaşı Shani Louk’un hayatını kaybettiğini doğruladı.
30.10.2023Dünya
ABD’de Demokratlar Senato’da çoğunluğu garantiledi
ABD’de Demokratlar Senato’da çoğunluğu garantilediABD'de 8 Kasım'da yapılan ara seçimlerin ardından Nevada'da Senato yarışında Demokrat aday Catherine Cortez Masto’nun resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanmasının ardından Demokratlar, Senatoda çoğunluğu garantiledi.
13.11.2022Dünya
ABD, Polonya'da nükleer enerji santrali inşa edecek
ABD, Polonya'da nükleer enerji santrali inşa edecekABD'li nükleer enerji şirketi Westinghouse, Polonya'da nükleer santral inşa edecek. 2026 yılında inşaatına başlanacak olan santralin ilk reaktörünün ise 2033 yılında faaliyete geçmesi planlanıyor.
28.10.2022Dünya
ABD Başkan Yardımcısı Harris: Maymun çiçeği için ek aşı sipariş ettik
ABD Başkan Yardımcısı Harris: Maymun çiçeği için ek aşı sipariş ettikABD’de dün itibariyle iki çocukta maymun çiçeğinin görülmesiyle bugün açıklama yapan ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, ek maymun çiçeği aşısı sipariş ettiklerini ve test kapasitesinin artırdıklarını açıkladı. ABD sağlık yetkilileri, 2023’ün ortasına kadar 6.9 milyon dozdan fazla aşının teslim edileceğini belirtti.
23.07.2022Dünya
Biden’dan bir gaf daha! Bu kez çok fena çuvalladı
Biden’dan bir gaf daha! Bu kez çok fena çuvalladıABD Başkanı Joe Biden, ABD Yüksek Mahkemesi’nin kürtaj hakkı kararını iptal etmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, kendisi için yazılan "cümlenin sonu, cümleyi tekrar oku" şeklindeki notları da okudu.
8.07.2022Dünya
Beyaz Saray'da kritik NATO görüşmesi: Türkiye'nin endişelerini ele almalıyız
Beyaz Saray'da kritik NATO görüşmesi: Türkiye'nin endişelerini ele almalıyızNATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ABD Başkanı Joe Biden ile görüşmesinin ardından gazetecilere verdiği demeçte, İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya üyeliği hakkındaki soruya, “Bir müttefik, Türkiye, endişelerini dile getirdiğinde, her zaman yaptığımız şeyi yapmalıyız, yani oturup bu endişeleri ele almalı ve sonra ileriye doğru ortak bir yol bulmalıyız. Türkiye önemli bir müttefik" dedi.
2.06.2022Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları Yunanistan'da depreme yol açtı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları Yunanistan'da depreme yol açtı!Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunan Başbakan Miçotakis hakkındaki açıklamaları Yunanistan'da deprem etkisi yarattı. Medyada 'Türk lider karşı saldırıya geçti', 'Zehir zemberek açıklamalar', 'Erdoğan Miçotakis'e karşı öfkeli, denizde ve havada gerginlik' ve Erdoğan: Miçotakis'in silinişi' gibi başlıklar kullanıldı.
24.05.2022Dünya
Mark Zuckerberg kara listeye alındı
Mark Zuckerberg kara listeye alındıFacebook'un CEO'su, Moskova tarafından kara listeye alınan 29 ABD'li politikacı, yönetici ve medya figürü arasında yer alıyor.
22.04.2022Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Bomba patladı, Putin'den misilleme geldi! İşte o 'gizli silah' Rasputitsa...
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Bomba patladı, Putin'den misilleme geldi! İşte o 'gizli silah' Rasputitsa...Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. ABD Başkanı Biden, Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili açıklamalarda bulundu, Ukrayna'ya yeni bir destek paketi açıkladı. Öte yandan Rusya'dan jet yanıt geldi. Rusya ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris ve Meta Üst Yöneticisi Mark Zuckerberg’in aralarında bulunduğu 29 Amerikalı ile 61 Kanadalı hakkında yaptırım kararı aldı. Öte yandan Rusya'nın saldırısı ile başlayan savaş Ukrayna'nın doğusunda yoğunlaşmış durumda. Zira Rusya tüm çabalarına rağmen ülkenin başkenti Kiev'i düşüremedi. Haliyle dünya tabiri caizse Ukrayna'nın direnişinin sırrını çözmeye çalışıyor. Savaş 57'nci gününe girerken Rusların alışılmadık ama etkili bir silahı göz ardı ettikleri ortaya çıktı. İşte Rus ordusunu kâbusu haline gelen Ukrayna'nın 'gizli silahı' Rasputitsa...
21.04.2022Dünya
Rusya'dan misilleme! Kamala Harris ve Mark Zuckerberg'in bulunduğu üst düzey ABD'lilere yaptırım
Rusya'dan misilleme! Kamala Harris ve Mark Zuckerberg'in bulunduğu üst düzey ABD'lilere yaptırımRusya, ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris ve Meta Üst Yöneticisi Mark Zuckerberg’in aralarında bulunduğu 29 Amerikalı ile 61 Kanadalı hakkında yaptırım kararı aldı.
21.04.2022Dünya
ABD tarihinde bir ilk! Kongre'de resmen onaylandı
ABD tarihinde bir ilk! Kongre'de resmen onaylandıABD tarihinin ilk siyah kadın yüksek mahkeme yargıcı Ketanji Brown'un görevi Kongre'de onaylandı.
7.04.2022Dünya
Harris: İki Patriot hava savunma sistemi füze bataryası Polonya'ya teslim edildi
Harris: İki Patriot hava savunma sistemi füze bataryası Polonya'ya teslim edildiABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, ABD'nin Ukrayna ve Polonya'ya yardımlarının süreceğini bildirerek, "İki Patriot hava savunma sistemi füze bataryası Polonya'ya teslim edildi" dedi.
10.03.2022Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kamala Harris ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamala harris haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.