Cevdet Yılmaz

Cevdet Yılmaz

Son dakika cevdet yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cevdet yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cevdet yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cevdet Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cevdet yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.073 cevdet yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm cevdet yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Ümraniye İş Dünyası Buluşması'nda konuştu: Gelecek yıl enflasyonu 20'nin altına düşürmeyi hedefliyoruz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Ümraniye İş Dünyası Buluşması'nda konuştu: Gelecek yıl enflasyonu 20'nin altına düşürmeyi hedefliyoruzCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Gelecek yıl enflasyonu 20'nin altına düşürmeyi hedefliyoruz. 2026'da ise yeniden ülkemizi tek haneli rakamlarla buluşturmak istiyoruz." dedi.
4.10.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Başbakanı Üstel'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Başbakanı Üstel'i kabul ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ünal Üstel ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi.
2.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye'yi bir cazibe merkezi yapma konusunda kararlıyız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye'yi bir cazibe merkezi yapma konusunda kararlıyızCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Türkiye ekonomisi son 21 yılda 268 milyar dolar uluslararası doğrudan yatırım çekerek, bu alandaki küresel payını yüzde 0,2'lerden yüzde 1 düzeyine çıkarmayı başarmıştır. Bu dönemde ortaya koyduğumuz güçlü ekonomik program ile önümüzdeki 5 yılda bu oranı yüzde 1,5'e çıkarmayı ve daha nitelikli hale getirmeyi planlıyoruz." dedi.
28.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Ekonomi politikalarında kararlıyız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Ekonomi politikalarında kararlıyızCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN TÜRK canlı yayınında 'Hafta Sonu' programında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Yılmaz "Politikalarımız kararlı şekilde uygulandı. Özellikle uluslararası kuruluşların not artışları, CDS'lerdeki gerilemeler farklı noktada olduğumuzu gösteriyor. Politikalar gündelik değişecek şeyler değil. Sonuç almaya başladık. Programımız çalışıyor. Risklerimiz azalıyor. Dezenflasyon sürecine girmiş durumdayız. 3 ayda 23.5 puanlık düşüş var enflasyonda" dedi.
28.09.2024Ekonomi
Cevdet Yılmaz: Borsa, kripto vergileri gündemimizden düştü
Cevdet Yılmaz: Borsa, kripto vergileri gündemimizden düştüCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, hisse senedi ve kripto para vergisi ile ilgili iddialara "gündemimizde yok" diyerek son noktayı koydu.
24.09.2024Ekonomi
Cevdet Yılmaz'dan Lübnan'daki çağrı cihazlarının patlatılmasına ilişkin açıklama geldi.
Cevdet Yılmaz'dan Lübnan'daki çağrı cihazlarının patlatılmasına ilişkin açıklama geldi.Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Lübnan'ın çeşitli bölgelerinde çağrı cihazlarının patlatılmasına ilişkin, "Hem terör saldırılarında hem de ülkeler arası çatışmalarda çok farklı yöntemlerin, teknolojilerin kullanıldığını görüyoruz. Bu konuda, kendi ayakları üzerinde durabilen toplumlar kazanacak." dedi.
18.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: Sırada sivil anayasa yapılması var
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: Sırada sivil anayasa yapılması varCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Sırada Türk demokrasisinin darbelerle ve darbeci zihniyetle hesaplaşmasını tamamlayabilmesi için sivil anayasa yapılması var" dedi.
17.09.2024Gündem
İsrail askerlerinin öldürdüğü Ayşenur Ezgi Eygi'ye son veda: Zalimler hesabını verecek
İsrail askerlerinin öldürdüğü Ayşenur Ezgi Eygi'ye son veda: Zalimler hesabını verecekİşgal altındaki Batı Şeria'da İsrail askerlerince öldürülen 26 yaşındaki Türk-Amerikan vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenazesi dün Türkiye'ye getirildi. Eygi, bugün Aydın'ın Didim ilçesinde toprağa veriliyor. Cenaze töreninde konuşan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Zalimler bunun hesabını uluslararası tüm mahkemelerde verecek" tepkisinde bulundu.
14.09.2024Gündem
Cevdet Yılmaz'dan OVP mesajı: Amacımız enflasyonu tek haneye düşürmek
Cevdet Yılmaz'dan OVP mesajı: Amacımız enflasyonu tek haneye düşürmekCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Orta Vadeli Program'da en temel amacın enflasyonu yeniden tek haneye düşürmek ve fiyat istikrarını sağlamak olduğunu vurguladı.
12.09.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Eylül ayı enflasyonuyla birlikte 40'lı rakamları göreceğimizi tahmin ediyoruz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Eylül ayı enflasyonuyla birlikte 40'lı rakamları göreceğimizi tahmin ediyoruzCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Eylül ayı enflasyonuyla birlikte 40'lı rakamları göreceğimizi tahmin ediyoruz. Yılsonu itibarıyla da yüzde 41,5 gibi bir beklentimiz var" dedi.
11.09.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYM'deki yemin törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYM'deki yemin törenine katıldıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi (AYM) üyeliğine seçilen Metin Kıratlı'nın yemin törenine katıldı.
11.09.2024Gündem
Siyasilerden peş peşe Narin açıklaması! İdam çağrısı
Siyasilerden peş peşe Narin açıklaması! İdam çağrısı Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran’ın (8), arama çalışmalarının 19’uncu gününde Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulundu. Siyasilerden peş peşe açıklamalar geldi.
8.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: EOKA çetelerinin yaptıkları tarihin sayfalarında duruyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: EOKA çetelerinin yaptıkları tarihin sayfalarında duruyorResmi temaslarda bulunmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) giden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, KKTC Başbakanı Ünal Üstel ile Ercan Havalimanı’nda basın toplantısı düzenledi. Yılmaz, dijital medyada tarihin senaryolarla değiştirilmeye çalışıldığını vurgulayarak, “Enosis de EOKA çetelerinin de yaptığı mezalim de tarihin sayfalarında duruyor. İnsanların hafızalarında duruyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, tarihi gerçekler ortada” dedi.
6.09.2024Gündem
Ekonomide yol haritası belli oldu! Cevdet Yılmaz: Temel amaç enflasyonu tek haneye düşürmek
Ekonomide yol haritası belli oldu! Cevdet Yılmaz: Temel amaç enflasyonu tek haneye düşürmekEkonominin 3 yıllık yol haritası belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, OVP'nin temel amacının enflasyonun tek haneye düşürülmesi olduğunu belirtti. Yılmaz, yeni dönemde para, maliye ve gelirler politikalarının eşgüdümünün sağlanacağını açıkladı. OVP'de 2024 yılı büyüme beklentisi yüzde 4'ten yüzde 3,5'e düşürüldü. 2024 yılı için enflasyon beklentisi yüzde 33'ten yüzde 41,5'e revize edildi.
5.09.2024Ekonomi
Bakan Işıkhan açıkladı: İşgücü Uyum Programı için başvurular başladı
Bakan Işıkhan açıkladı: İşgücü Uyum Programı için başvurular başladıÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Orta Vadeli Program (OVP) çerçevesinde hayata geçirdiğimiz İşgücü Uyum Programı (İUP) için başvurular başladı" dedi.
4.09.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Orta Vadeli Program'ı açıklayacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Orta Vadeli Program'ı açıklayacağızCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Orta Vadeli Programı 5 Eylül Perşembe günü açıklayacaklarını bildirdi.
2.09.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'nefret söylemi' açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'nefret söylemi' açıklamasıCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, hiçbir demokratik siyasi ölçünün, insanlara küfredilmesini ve açıkça hakaret edilmesini onaylamayacağını belirterek, nefret söylemlerine karşı siyaset kurumunun birlik içinde olmayı başarması gerektiğini bildirdi.
31.08.2024Gündem
Eylül ayında ekonomi gündemi yoğun
Eylül ayında ekonomi gündemi yoğunTürkiye'yi gelecek haftadan itibaren yoğun bir ekonomi veri gündemi beklerken gözler eylülde bir yandan büyüme, ihracat ve enflasyon rakamlarında, diğer yandan da güncelleme çalışmaları son aşamaya gelen Orta Vadeli Program'da (OVP) olacak.
30.08.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 30 Ağustos, bağımsızlık mücadelesinin simgesidir
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 30 Ağustos, bağımsızlık mücadelesinin simgesidirCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "26 Ağustos’ta başlayıp 30 Ağustos Zafer Bayramı ile zirveye ulaşan Zafer Haftası, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük uğruna verdiği mücadelenin simgesi olarak tarihin altın sayfalarına kazınmıştır" dedi.
30.08.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan istihdam mesajı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan istihdam mesajıCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bir yandan enflasyonla mücadelemizi, dezenflasyon politikalarımızı sürdürürken, diğer yandan istihdamımızı korumayı ve artırmayı hedefliyoruz" dedi.
29.08.2024Gündem
EKK toplantısı sonrası dezenflasyon mesajı: Dengeleme sürmektedir
EKK toplantısı sonrası dezenflasyon mesajı: Dengeleme sürmektedirEkonomi Koordinasyon Kurulu’nun bugün yapılan toplantısı sonrasında "Bu yıl Haziran ayında başlayan dezenflasyon süreci devam etmektedir. Büyüme kompozisyonunda dengelenme sürmektedir" açıklaması yapıldı.
28.08.2024Ekonomi
AK Parti'den CHP İzmir Milletvekili Özkan'ın paylaşımına tepki
AK Parti'den CHP İzmir Milletvekili Özkan'ın paylaşımına tepkiCHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadelerine tepkiler büyüyor.
25.08.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete orman yangını tepkisi: İş yapmak yerine siyaset yaptılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete orman yangını tepkisi: İş yapmak yerine siyaset yaptılarCumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki kabine toplantısı, ilk kez Bitlis'in Ahlat ilçesinde yapıldı. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muhalefet belediyeleri iş yapmak yerine, yangın gibi bir meselede dahi siyaset yapma peşinde koşmaktadır. Bunun kabul edilebilir hiçbir yanı yoktur" dedi. Erdoğan orman yangınlarıyla ilgili 15 Eylül'e kadar dikkatli olunması çağrısında bulundu.
25.08.2024Gündem
Çalışma saati 40 saate mi düşüyor, aylık çalışma saati düşecek mi? Haftalık çalışma saati düşüyor mu?
Çalışma saati 40 saate mi düşüyor, aylık çalışma saati düşecek mi? Haftalık çalışma saati düşüyor mu?Çalışma saatleri düşecek mi, haftalık çalışma saati 40 saate mi düşüyor? sorularının yanıtı sosyal medyada dolanan iddialar ardından merak ediliyor. Avrupa ülkelerinde yaygınlaşmaya başlayan esnek çalışma saatleri uygulamasının ardından ülkemizde de mesai saatlerine yönelik sorgulamalar arttı. Haftalık mesai saatlerinin 45'ten, 40 saate düşürülmesi gündemde.
24.08.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: 'Zenginlere vergi affı' hiç bir aşamada gündeme dahi gelmemiştir
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: 'Zenginlere vergi affı' hiç bir aşamada gündeme dahi gelmemiştirCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz spekülatif yorumlara itibar edilmemesi gerektiğini vurgularken, 'Meclis’imizden geçen son vergi paketi de bu aşamalardan geçerek teklif halini almış ve Meclis’imizin taktiri ile yasalaşmıştır. Bu süreçlerde “zenginlere vergi affı” hiç bir aşamada gündeme dahi gelmemiştir.' dedi.
21.08.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Cevdet Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cevdet yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.