Gazete Vatan Logo

Adana'da Türk Yıldızları nefes kesti

Adana'da düzenlenen TEKNOFEST'te Türk Yıldızları'nın gösterisi izleyenlerin nefeslerini kesti.

Adana’da düzenlenen TEKNOFEST, Türk Yıldızları’nın gösterisiyle izleyenleri büyüledi. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ana yürütücülüğünde 128 kurumun katılımıyla gerçekleşen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), Adana Havalimanı’nda ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Festival kapsamında Türk Yıldızları gösteri uçuşuyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Türk Yıldızları, önce Hürkuş ile birlikte uçarak gösteriye başladı ve ardından kendi akrobasi gösterilerini sergiledi.

VATANDAŞLARIN GÖSTERİYE BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Gösteriyi izlemeye gelen Nihat Oruç, duygularını şu şekilde ifade etti: “Muhteşem buldum gösteriyi. Benim de havacılık gösterilerine çok büyük ilgim var.” Bu, TEKNOFEST’e katılan ziyaretçilerin arasındaki genel heyecanı ve beğeniyi yansıtıyor.

TÜRK YILDIZLARI’NIN ETKİLEYİCİ PERFORMANSI

Türk Yıldızları’nın sunduğu akrobasi şovu, izleyiciler arasında büyük bir etki yarattı. Adana TEKNOFEST, yeni teknolojilerin sergilendiği, havacılık tutkunlarının bir araya geldiği ve Türk Yıldızları’nın unutulmaz bir gösteriyle gökyüzünde iz bıraktığı önemli bir etkinlik haline geldi.

Haberin Devamı

Adanada Türk Yıldızları nefes kesti