Gazete Vatan Logo

Survivor'da bu hafta kim elendi? (14 Şubat Salı)

Reyting rekorları kıran TV8'in Survivor yarışmasında dün akşam heyecanlı bir eleme yaşandı. Eleme potasında olan 5 kişi arasından en az oyu olan kişi Survivor yarışmasına veda etti. İşte Survivor'un bu haftaki elenen ismi...

Survivor'da bu hafta kim elendi? (14 Şubat Salı)

Reytingleri alt üst eden Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2017'de bu hafta Gönüllüler takımından 5 aday eleme potasına kalmıştı. Yapılan oylamada en düşük oyu Yiğit aldı ve adaya veda etti. Survivor'un son bölümünde yaşananları haberimizden izleyebilirsiniz.

SURVİVOR SON BÖLÜM ELEMESİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SURVİVOR ELEME POTASINDA KİMLER VARDI?

Survivor'un bu haftaki iki dokunulmaz oyununu da kaybeden Gönüllüler takımında gerilimler arttı. İlk dokunulmaz oyununun kaybedilmesinin ardından yapılan oylamada Erdi ve Yiğit elenmek üzere adı söylenen kişiler oldu. Bireysel dokunulmazlığı alan Tuğçe ise üçüncü isim olarak Sadin'in ismini verdi. İkinci dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinden sonra ise konseyde ismi yazılan kişi Gökhan oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Eser ise Elif'in ismini eleme potasına soktu.

SURVİVOR'DA GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER YAŞANDI?

Survivor'da geçtiğimiz haftaya Fatih Hürkan'ın kavgası ve Serhat'ın geçirdiği kaza damga vurdu. Fatih Hürkan daha önce İlhan Mansız ile tartışma yaşamıştı, şimdi de Erdi ile yaşadı ve fiziksel temasta bulundu. Araya giren Acun Ilıcalı, Fatih'e alacakları ilk ödül oyunundan yararlanamayacağını söyleyen bir ceza verdi.

Haberin Devamı

Survivor'un unutulamayacak anlarından biri de Serhat'ın kaza geçirmesi oldu. Serhat Akın yarışma esnasında talihsiz bir kaza geçirerek adelesinin koptuğunu haykırdı. İlk müdehalelerin yapılmasından birkaç gün sonra adaya dönen Serhat'ın ağrısının çok olduğu ve iyileşme süresinin kısa sürmesini bekledikleri açıklandı.