Gazete Vatan Logo

Sevgilim PKK'lı olur musun?

Hacette Üniversitesi Rektörü Tuncer'den ilginç açıklama...

Hacette Üniversitesi Rektörü Prof. Tuncer, başta PKK olmak üzere terör örgütlerinin öğrencileri nasıl yanlarına çektiklerine ilişkin çarpıcı tespitlerde bulundu

Hacette Üniversitesi Rektörü Prof. Tuncer, başta PKK olmak üzere terör örgütlerinin öğrencileri nasıl yanlarına çektiklerine ilişkin çarpıcı tespitlerde bulundu: Üniversitelerdeki etkinliklerini giderek artırıyorlar. Yurt, sosyal çevre gibi olanaklarla öğrenci avlıyor, hatta sevgili bile buluyorlar Türkiye'nin yaz gündemine, PKK'nın CHP Milletvekili Hüseyin Aygün'ü kaçırması ve bölgeden gelen şehit haberleri otururken, başta PKK olmak üzere yasadışı örgütlerin üniversitelerdeki etkinliklerine ilişkin çarpıcı tespitler Hacette Üniversitesi Rektörü Prof. Murat Tuncer'den geldi. Tuncer'in mesajlarında öne çıkan başlıklar şöyle:

ÖRGÜTLER ÇOK ETKİN: Maalesef başta PKK olmak üzere yasa dışı terör örgütleri bizim üniversitemiz de dahil çok etkinler. Bundan kaygı duymamak mümkün değil. Örgütler öğrencilere başta yurt olmak üzere, sosyal çevre gibi çeşitli olanaklar sağlayarak sempatizan topluyor, cazip tur ve etkinliklerle göz boyuyorlar. İnanmayacaksınız ama örgütler gençlere sevgili bile buluyorlar.

ÖĞRENCİMİZİ KUCAKLAMALIYIZ: Bu durumda bizim üniversite olarak öğrencilerimize sahip çıkmamız, onları kucaklamamız, sorunlarına, sıkıntılarına ortak olup çözüm odaklı çalışmamız gerekiyor. Öğrencilerimizin üzerinde hassasiyetle durup onların ihtiyaçlarını karşılamamız lazım. Terör örgütü sokaktaki adamın işine yaramayacağını anladı. Ama üniversite öğrencisi, düşünen akıllı insanlar eğer kötü yönde kullanılırsa, daha kötü sonuçlar ortaya çıkabiliyor.

Haberin Devamı