Gazete Vatan Logo

Ne Olacak Halim filmi konusu nedir? Ne Olacak Halim oyuncuları kimler?

Ne Olacak Halim filminin konusu merak ediliyor. 10 Mart 2023 tarihinde vizyona giren filmin başrollerinde Emre Altuğ, Algı Ege, Lemi Filozof yer alıyor. Playboy hayatı yaşayan Halim Pekyaman'ın hikayesini konu alan Ne Olacak Halim filmi nerede çekildi? İşte Ne Olacak Halim konusu, oyuncuları ve çekim yerleri...

Ne Olacak Halim filmi konusu nedir? Ne Olacak Halim oyuncuları kimler?

NOW TV'de bu akşam ekrana gelecek olan Ne Olacak Halim filminin yönetmenliğini Semra Dündar yapıyor. 23 Haziran 2024 Pazar akşamı NOW TV'de yayınlanacak Ne Olacak Halim filminin oyuncuları kimler?

NE OLACAK HALİM KONUSU NEDİR?

Çocukken ailesi tarafından baş belası olarak görülmesiyle çocuklara düşman olan ünlü sunucu Halim Pekyaman, playboy hayatı yaşayarak günlerini geçirir. Halim'in hayatı, bir gün yayın sırasında çocuklar hakkında ileri geri konuşmasıyla alt üst olur. Toplum tarafından linç edilip çocuk düşmanı ilan edilen Halim, kanaldan da kouvulur. Biraz uzaklaşmak isteyen Halim, çareyi yıllar önce yatırım amacıyla aldığı Kuşadası'ndaki yazlık eve gitmekte bulur. Burada onun yolu, kocası tarafından terk edilen ve dört çocuğu ile hayat mücadelesi veren Melek ile kesişir. Melek'e aşık olan Halim, kaderin cilvesiyle Melek'in çocuklarına bakıcılık yapmak zorunda kalır.

NE OLACAK HALİM OYUNCULARI KİMLER?

Ne Olacak Halim oyuncu kadrosunda Emre Altuğ, Algı Eke, Lemi Filozof, Selen Domaç, Yaman Tümen, Bihter Yaman, Atlas Öğün ve Uras Ege Limon’un yer alıyor.

Haberin Devamı