Gazete Vatan Logo

Kızılcık Şerbeti Sönmez diziden ayrılıyor mu? Aliye Uzunatağan diziden ayrılıyor mu?

Kızılcık Şerbeti Sönmez diziden mi ayrılıyor? Sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Aliye Uzunatağan, 24 Aralık 1951 tarihinde Çanakkale'de doğdu. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı ve yönetmen olan Uzunatağan Kızılcık Şerbeti’nde Sözmen Hanım karakterine hayat veriyor.

Kızılcık Şerbeti Sönmez diziden ayrılıyor mu? Aliye Uzunatağan diziden ayrılıyor mu?

Sezon finalinde Sönmez’in yaşadığı dolandırıcılık olayı sonrasında Ömer ve Kıvılcım ona bir gemi seyahati hediye ediyor. Söz konusu olay Sönmez Hanım’ın yeni sezonda dizi kadrosunda olup olmayacağının sorgulanmasına neden oldu.

KIZILCIK ŞERBETİ SÖNMEZ DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Aliye Uzunatağan’ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

ALİYE UZUNATAĞAN KİMDİR?

Aliye Uzunatağan, 24 Aralık 1951 tarihinde Çanakkale'de doğdu. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı ve yönetmendir. İstanbul Şehir Tiyatroları'nın değerli bir sanatçısı olan Uzunatağan, çeşitli sinema ve dizi projelerinde rol almıştır. Aynı zamanda seslendirme çalışmalarında da önemli başarılara imza atan sanatçı, televizyon ekranlarında "Yüzleşme" adlı programın sunuculuğunu yapmıştır. Ünlü oyuncu Ayşecan Tatari'nin annesi olan Uzunatağan, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filminde Semra Özdamar'ın seslendirmesini gerçekleştirmiştir. 1997 yılında Kara Melek dizisinde canlandırdığı "Saliha Sökmen" rolü ile televizyon kariyerine önemli bir başlangıç yapmıştır. Son yıllarda ise sahnelerden çok sinema ve televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşmaktadır. 2022 yılı itibarıyla Kızılcık Şerbeti dizisinde rol almaktadır.

Haberin Devamı