Gazete Vatan Logo

Kiralık Aşk 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk 50. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kiralık Aşk 49. bölümünde neler yaşandı? İşte son bölüm fragmanı ve Kiralık Aşk ile ilgili detaylar...

Kiralık Aşk 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kiralık Aşk son bölümünde yine nefesler tutuldu. Kiralık aşk 50. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Peki sevilen dizi Kiralık Aşk'ta 49. bölümde neler yaşandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Kiralık Aşk dizisi son bölümünde heyecan doruktaydı. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Kiralık Aşk 49. son bölüm ve detayları haberimizde...

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Başladığı günden beri, bütün bölümleri çok ses getiren, Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, levent ülgen ve Nergis Kumbasar’ın başrollerinde ekrana gelen dizi, Kiralık Aşk 49. son bölümü ile Star'da izleyiciyle buluştu.

Kiralık Aşk 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

KİRALIK AŞK 49. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Defne ve Ömer’in aşkına yaz geldi! Aşk dolu tam 2 gün! Defne, Ömer için evden kaçıyor. Bu romantik hafta sonu sürpriz olaylara gebe!
Sinan, Koray’ın yarenliğinde büyük kararlar alıyor. Heyecan dorukta! Neriman’ın ise yepyeni planları var.
Ve büyük gün geldi çattı. Etekler zil çalıyor. Neriman’lar Defne’yi istemeye geliyor. Peki Defne neden tedirgin? Beklenmedik bir misafir tüm dengeleri yerinden oynatıyor. Ömer’i dehşete düşüren bu büyük olay ne?
KİRALIK AŞK 49. BÖLÜM FRAGMAN

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK'IN DİZİ KONUSU

Kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri... Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından biri olan Ömer'i kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçek arkadaşlarıdır. Bu korkunç karmaşada, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?

KİRALIK AŞK DİZİSİ NE ZAMAN SEZON FİNALİ YAPACAK?

Ekranların sevilen romantik komedi dizisi Kiralık aşk’ın sezon finali tarihi belli oldu. Kiralık Aşk dizisi 24 Haziran’da ekrana gelecek olan 52. bölümüyle sezonu sonlandıracak. Dizi yeni sezonda da yayınlanmaya devam edecek. İşte o açıklama:

Haberin Devamı

Kiralık Aşk 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı