Gazete Vatan Logo

Kabine Toplantısı ne zaman olacak, saat kaçta? Kabine Toplantısı bugün mü (27 Haziran)? Gözler Bayram tatili, asgari ücret ve enflasyonla mücadelede!

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta, bugün mü? Kabine Toplantısı kararları merak edildiğinden vatandaşlar sabırsızlıkla toplantısının gündem konularını, zamanını ve saatini  sorguluyor. Emekli ve memura ek zamdan, enflasyonla mücadeleye, NATO Zirvesinden, bayram tatiline ve asgari ücret zammına kadar birçok konusunun masaya yatırılması beklenen Kabine Toplantısı bugün mü, ne zaman olacak, saat kaçta başlayacak? 27 Haziran Kabine Toplantısı kararları saat kaçta duyurulacak?

Kabine Toplantısı ne zaman olacak, saat kaçta? Kabine Toplantısı bugün mü (27 Haziran)? Gözler Bayram tatili, asgari ücret ve enflasyonla mücadelede!

Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplanıyor.  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın temmuz zammının yanı sıra bayram tatili, enflasyon verileri gibi birçok konu hakkında açıklama yapması bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı bugün mü, ne zaman olacak, saat kaçta başlayacak? 27 Haziran Kabine Toplantısı kararları saat kaçta duyurulacak?

Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Toplantı 14.00'te başlayacak.

27 Haziran Kabine Toplantısı kararları saat kaçta duyurulacak?

Kabine Toplantısı'nda asgari ücrette ara zam yapılıp yapılmayacağının kesinlik kazanması beklenirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in, konuya ilişkin Kabine'ye bir sunum yapacak.

Asgari ücretliye ara zam kararı çıkarsa Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplanacak ve yapılacak zam oranı netleşecek.

Asgari ücretlilere temmuz ayında ara zam formülü netleşecek

Toplantıda enflasyona karşı asgari ücretlilere temmuz ayında ara zam verilmesi formülü üzerinde duruluyor.

Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı?

Haberin Devamı

Bu sene 9-10-11-12 Temmuz’da kutlanacak Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağı da Kabine Toplantısı'nda görüşülecek.