Gazete Vatan Logo

İnternette Şeref Can için mesaj yağmuru

Çanakkale'de kaybolan 2.5 yaşındaki çocuğun ailesi çareyi sanal ortamda arıyor. Binlerce kişiye mesaj atıp yardım isteyen aile, müjdeli haberi bekliyor

Ablasının okul gezisi nedeniyle geçtiğimiz hafta gittikleri Çanakkale Şehitliği'nde kaybolan 2,5 yaşındaki Şeref Can Engin'den henüz haber alınamadı. Çalmadık kapı bırakmayan küçük çocuğun annesi Yıldız ve babası Tuncay Engin endişe içinde beklerken, Şeref Çan'ın amcasının oğlu Kadir Engin ise sanal ortamda mesaj bombardımanı başlattı.

Eşkaller benziyor
Koç Grubu'nda çalışan Kadir Engin, Türkiye'deki tüm Arçelik ve Aygaz bayilerine gönderdiği mail ile yeğenini görenlerin kendisine bildirmesini istedi. öte yandan Şeref Can ile İzmir Buca'da piknik alanında 5 yaşındaki İlayda'nın kaçırılması olayının benzer yanlarının olduğu iddia edildi. Bir TV programına katılan İlayda'nın annesi piknik alanında iki yabancı kişinin dolaştıklarını açıkladı. Şeref Can'ın ablasının okul arkadaşları ise Çanakkale'de İlayda'nın annesinin verdiği eşkallere uyan iki kişiyi gördüklerini söyledi.