İlk gol Nihat'tan ikinci Hakan'dan
Büyülü küremde Türkiye'nin yıldızı parlıyor. Nihat Kahveci hayatının oyununu oynayacak. İngiltere kadere razı, tek golü Beckham'la bulacak
News of The World ve BBC televizyonlarında gelecek tahmini yapan Yasemin Seçmezsoy, tarihi rövanşın falına baktı. İşte Türkiye'yi daha şanslı gören İngiltere'nin en popüler falcısının VATAN'a özel yorumları:
Türkler daha şanslı
"Büyülü küremde müthiş bir maç görüyorum. Türkiye maça fırtına gibi başlayacak. Talih Türkler'den yana. Çok gol fırsatı yaratacaklar. Ancak bu yüzde yüz gol fırsatlarından yararlanmaları futbolcuların o anki şansları ve soğukkanlıklarına bağlı. Hakan Şükür tam bir savaşçı gibi sahaya çıkacak. Çok cesur. Onu İskoç savaşçılarına benzetiyorum. Bir sihirbaz gibi. Başında sihirli bir ışık var. Bir anda inanılmaz bir gol atacak. Ama ilk gol Hakan'dan gelmiyor. Başka birisini görüyorum. Nihat Kahveci... Hayatının oyununu çıkartacak. İlk gol Nihat'tan gelecek. Hem Türkiye hem de İngiltere'nin büyük fırsatlar kaçıracağı maçta Türkiye üstünde yıldızlar parıldayacak. News of The World Gazetesi'nde de yazdım. Tribünlerde olay yok. Oyuncular arasında ufak tartışmalar çıkacak. Ama hepsi kontrollü. İngilizler sahada kadere razı olacak. Moralleri iyi değil. Tek düşünceleri var; berabere kalmak. Maç boyunca savunma yapacaklar. Türkiye'yi ise atak üstüne atakta görüyorum. Beckham'ın üzerinde gölgeler var. 90 dakika oynayamayacak. Ama oynadığı süre içinde tek gol görüyorum, İngiltere golü Beckham'la bulacak.
Beckham çok sönük
Beckham bile parlamayacak. Sanırım sakatlığı sürüyor. Bir de onu avukat cübbesi ile görüyorum. Takımına nasihat veriyor. Yasal sorunlar hakkında konuşuyor. Menajer Ericsson da bu gerginliğin içinde. İngiliz takımında başka sakat oyuncu daha var. Takımla Türkiye'ye gitmiş ama son anda takıma girmeyecek. Tarafsız olmaya çalıştım ama daha önce birkaç kez Türk televizyonuna çıktım ama ilk kez bir Türk gazetesine futbol kehaneti yapıyorum. Tarafsız olamıyorum çünkü İskoçya doğumlu olmama rağmen babam Türk. Böyle olunca Türk Milli takımının zaferini arzu etmekten nasıl uzak kalabilirim.