Gazete Vatan Logo

Etiler'de bir lisede öğretmen müdüre silah çekti!

Etiler'deki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir öğretmen tartıştığı okul müdürüne silah çekti. Silah patlamayınca dışarıya çıkan öğretmen, silahını doldur boşalt yapınca silah ateş aldı. Panik yaşanan olayda öğrenciler tahliye edilirken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Etiler'de bir lisede öğretmen müdüre silah çekti!

 

Olay, saat 14:30 sıralarında Beşiktaş Nispetiye Mahallesinde bulunan Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre okulda görev yapan 34 yaşındaki öğretmen Serdar A., iddiaya göre okul müdürü ile sözlü tartışmaya başladı. Tartışma sonrası Serdar A., silahını okul müdürüne doğrulttu. Silahın tutukluk yapması üzerine Serdar A., okulun bahçesine çıktı. Burada silahı ile uğraştığı esnada silah ateş aldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Öğrenciler ve öğretmenler arasında kısa süreli panik yaşandı. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, okula gelerek öğretmeni gözaltına alarak emniyete götürdü.
Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, olayla ilgili incelemelerin devam ettiği öğrenildi.


Etilerde bir lisede öğretmen müdüre silah çekti

 

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgilere göre;

'Yapılan kontrolde; S.A.(34) isimli şahıs tarafından okulda silahla ateş edildiği anlaşılmış, şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, şahsın üzerinden ve çantasından 1 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet fişek ve 3 adet bıcak ele geçirildi.

Haberin Devamı

Araştırmalarda; olaya adı karışan kişinin aynı okulda kadrolu öğretmen olduğu ve bir süredir mobinge maruz kaldığını iddia ederek olayı gerçekleştirdiği kaydedildi.

Konu ile ilgili yürütülen soruşturma sürüyor.'

Etilerde bir lisede öğretmen müdüre silah çekti