Gazete Vatan Logo

E-Bordro sorgulama ve maaş bordrosu görüntüleme

E-Bordro sorgulama işleminizi yaparak maaş bordro görüntülemenizi yapmış olacaksınız. Bu işlemleri yapmak çok basit hale geldi. Bu sorgulama işlemini nasıl yapacağınız haberimizin devamında.

E-Bordro sorgulama ve maaş bordrosu görüntüleme

Kamu personelleri için kamu kurumlarının sunmakta olduğu kamu hizmetleri sürekli olarak genişlemeye ve daha geniş kapsamlara ulaşmaya devam ediyor. Özellikle de Türkiye’deki kamu hizmetlerinin daha çağdaş ve daha modern bir yapıya ulaştırılması ve çok daha kaliteli kamu hizmetleri sunabilmek amacı ile internet altyapısının son derece aktif ve yoğun bir şekilde kullanılıyor olması sayesinde kamu personelleri de pek çok işlemlerinde önemli kolaylıklarda ve avantajlardan yararlanılabiliyor. Bu kapsamda kamu personellerinin kamu görevlisi olmaları dolayısı ile her ay almakta oldukları memur maaşlarına ilişkin maaş bordrosunu internet üzerinden de kontrol edebilmesine yardımcı olan e-bordro uygulama sayfası Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından hizmete sunuldu.

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

E-BORDRO İÇİN TIKLAYINIZ!

Kamu personelleri günümüzün akıllı teknolojileri ile internete son derece pratik bir şekilde erişim sağlayarak Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün kendilerine dijital platform üzerinde sunmuş olduğu online e-bordro uygulama sayfasına erişim sağlayarak, kolay bir şekilde maaş bordrosunu inceleyebilme imkanına sahip olabiliyor. Günümüzde kamu personellerine her ay ödenen maaşın ayrıntılı bilgilerinin yer aldığı maaş bordrosunu internet üzerinden son derece pratik bir şekilde inceleyebilme imkanı bulunuyor. Kamu personellerinin aldıkları memur maaşlarının ayrıntılarını öğrenebilmelerine yardımcı olan maaş bordrosunda net maaş, brüt maaş, ek ikramiye göstergesi, prim ödemeleri, maaş kesintileri ve sigorta ödemeleri gibi tüm ayrıntılı maaş bilgileri yer alıyor.

Haberin Devamı

Dijital platform üzerinde yer alan Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü e-bordro sorgulama hizmeti ile birlikte tüm maaş bordrosu bilgilerine online olarak ulaşılabiliyor. Özellikle de dijital platform üzerinde yer alan Maliye Bakanlığı’nın Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün e bordro sorgulama hizmetinden internete erişim sağlanabilen her yerden yararlanılabiliyor. Kamu personelleri, Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün resmi web portalı üzerinde kolay ve şifresiz olarak maaş bordrolarını inceleyebiliyordu. Ancak daha güvenli bir e-bordro sorgulama hizmetinden yararlanabilmesi amacı ile kamu personellerinin e-Devlet sistemine giriş yapmaları gerekiyor.

Haberin Devamı

Dijital platform üzerinde yer alan sanal devlet portalı e-Devlet sistemi içerisinde yer alan Maliye Bakanlığı’nın Muhasebat Genel Müdürlüğü e-bordro sayfasına turkiye.gov.tr adresinden erişim sağlanabiliyor. Bu e-Devlet sistemi sayfasında kimlik doğrulama için sisteme giriş ekranında ‘e-Devlet şifresi ile giriş’, ‘mobil imza ile giriş’, ‘elektronik imza ile giriş’ ve ‘T.C. kimlik kartı ile giriş’ giriş yöntemlerinden herhangi birisini kullanarak, giriş yapılması gerekiyor. Daha sonra e-bordro hizmeti için e-hizmetler kategorisi altında yer alan Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü uygulamasına giriş yapılması gerekiyor. Kamu personellerinin sadece güncel aya ait olan maaş bordrosunu değil, aynı zamanda da geçmiş dönem maaş bordrolarını da görüntüleyebildiği e-bordro sayfasında yıl ve dönem seçimini yaparak, istediği döneme ait olan maaş bordrosunu görüntüleyebiliyor.

Haberin Devamı