Gazete Vatan Logo

Discord kapanıyor mu 2024 Ağustos? (Discord erişim engeli 2024) Discord’a erişim engeli mi geldi, Discord erişim yasağı gelecek mi?

BTK'nın peş peşe aldığı kararlar sonrası Discord'un da erişim engeli geleceği iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Peki, Discord kapanacak mı, Discord’a erişim engeli gelecek mi 2024? Türkiye’de Discord yasaklanacak mı, Discord kapanıyor mu ağustos?

Discord kapanıyor mu 2024 Ağustos? (Discord erişim engeli 2024) Discord’a erişim engeli mi geldi, Discord erişim yasağı gelecek mi?

Bilişim Teknolojileri Kurumu (BTK) tarafından alınan kararlar, sosyal medya platformlarının akıbetini yeniden gündeme getirdi. Wattpad, Instagram'a yönelik erişim engeli kararlarının ardından Roblox'un engellenmesi sıranın Discord'a geldiği iddiaları ortaya çıkardı. Sosyal medyada Discord'un kapanacağı yönünde çeşitli paylaşımlar kısa sürede yayıldı.

DİSCORD KAPANIYOR MU 2024 AĞUSTOS, DİSCORD’A ERİŞİM ENGELİ Mİ GELDİ?

Discord’un kapanacağına yönelik henüz resmi bir açıklama gelmedi.

DİSCORD NEDİR?

Discord, arkadaşlarınızla, oyun topluluklarıyla ve geliştiricilerle sesli, görüntülü ve yazılı sohbet etmenizi sağlayan ücretsiz bir iletişim uygulamasıdır. Yüz milyonlarca kullanıcısıyla Discord, çevrimiçi iletişimin en popüler yollarından biri haline gelmiştir. Windows, macOS, Linux, iOS, iPadOS, Android ve internet tarayıcıları gibi neredeyse tüm platformlarda kullanılabilen bu uygulama, kullanıcılarına çeşitli amaçlar için sunucu oluşturma imkânı tanır.

DİSCORD NEDEN YAVAŞ, ÇÖKTÜ MÜ?

Discord’da 8 Ağustos günü itibarıyla herhangi bir problem gözükmüyor. Kullanıcılar zaman zaman Discord’da yavaşlık olduğunu ifade ediyor. Problemin kaynağı internet altyapısı ya da lokal kaynaklı bir problem olabilir.

Haberin Devamı