Gazete Vatan Logo

Cinayet gibi kaza: 2 ölü

Çeşme otobanında giden otomobile, bir otomobilin arkadan çarpması sonucu 2 kişi öldü, 5'i ağır 9 kişi yaralandı. Yaralılar İzmir'deki hastanelerde tedavi altına alınırken, arkadan çarpan otomobilin yaralı kurtulan sürücüsü Öner Küçükvardar'ın (28), yapılacak testlerden sonra alkollü olup olmadığının belirleneceği bildirildi.
Kaza, bugün saat 03.00 sıralarında, İzmir- Çeşme otobanının 33'üncü kilometresinde, Urla kavşağına 3 kilometre kala meydana geldi. Öner Küçükvardar yönetimindeki 35 FU 587 plakalı otomobil Çeşme yönüne giderken, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu önünde seyreden Savaş Can (33) yönetimindeki 35 ZT 291 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri öndeki otomobilde bulunan Nurten Nadas'ın (26) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada Öner Küçükvardar ile önde giden otomobilin sürücüsü Savaş Can, kızları İdil (1) ve Sude (7), Buse Ercik (15) ve ablası Serpil Ercik (18), Bilgen Can (33), Ömer Nadas (26) ve oğlu İlyas Nadas (3) ile Burhan Tekin (25) yaralandı.

BİR YARALI DA HASTANEDE ÖLDÜ

Yaralılardan 6’sı olay yerine gelen ambulanslarla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’ne, 2’si Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, 2’si de Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Buse Ercik, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastanelerde tedavi altına alınan çocukların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikeyi atlatamadıkları bildirildi.
Kaza sonrası, önünde giden araca arkadan çarpan otomobilin sürücüsü Öner Küçükvardar, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndki tedavisinin tamamlanmasının ardından polis tarafından gözaltına alınarak Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Küçükvardar’ın alkollü olup olmadığının alınan kan örneklerine uygulanacak testlerden sonra belirleneceği, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haberin Devamı