Gazete Vatan Logo

Canavar baba herşeyi itiraf etti!

Bu canavara bozuk fare zehiri satan tutuklansın!

Ailesini katleden baba Ramazan Geniş önce eşini sonra 4 yaşındaki Görkem’i boğduğunu, ölmeyince 14 yerinden bıçakladığını anlattı. 7 yaşındaki oğlu Gökdeniz’in de boğazını kestiğini, küçük kızı Aysima’yı avuç içiyle boğduğunu sonra fare zehiri içtiğini söyledi.

İzmit’te önceki gün yaşanan korkunç cinayetin katliamın faili olarak aranan Ramazan Geniş, önceki gece yakalandı. Çarşamba günü 25 yaşındaki Aysel Geniş ile çocukları 7 yaşındaki Gökdeniz, 5 yaşındaki Görkem ile 45 günlük Aysime katledildi. Vahşet, 7 yaşındaki Gökdeniz Geniş’in birkaç gündür 1’inci sınıfta okuduğu Kocatepe İlkokulu’na gelmeyince şüphelenen sınıf öğretmeni Adile Yamen’in durumu yakınları ve polise bildirmesiyle ortaya çıktı. Uzun süredir kayıp olan baba 30 yaşındaki Ramazan Geniş’in şüpheler üzerinde toplandı.

Polis, öncelikle Geniş’e ait otomobilin il dışına çıkıp çıkmadığını tespit etmek için şehrin MOBESE kameralarını inceledi. Aracın şehirde tespit edildikten sonra araç üzerinde yoğunlaşıldı. Kısa süre sonra araç ormanlık alanda terk edilmiş halde bulundu. Araç gözlem altına alındı. Önceki gece 23.30 sıralarında aracına gelen Geniş. aracını çalıştırmak isterken gözaltına alıarak emniyete götürüldü.

Canavarca işlediği cinayetleri soğukkanlılıkla anlatan Geniş, ifadesinde şunları anlattı:

‘’15 bin liralık borcum vardı. Kafam çok karışıktı. 7 Ocak sabah 07.00 sıralarında cinnet geçirdim ve ailemi katlettim. Sabah kalktığımda önce uyuyan eşim Aysel’i boğdum, ardından çek yatta uyuyan 4 yaşındaki Görkem’in boğazını sıkarak boğmak istedim. Ama bir süre sonra inleme sesi duyunca elimdeki bıçakladım. O sırada yanındaki Gökdeniz sese uyandı. Onu da boğmak istedim onda da inleme sesi gelince boğazını kestim. Bir süre sonra küçük kızım Aysima’nın sesini duydum. Yanına giderek avuç içimle ağzını kapattım nefes almasını önleyerek onu da boğdum. Daha sonra bıçakları sobaya atıp yakmak istedim. Kısa bir süre sonra da kapıyı çekerek evden çıktım.’’

‘Fare zehiri içtim’

Olaydan sora otomobiliyle ormanlık alana gittiğini söyleyen Geniş, ‘’Otomobile binerek ormanlık alana gidip bir gece kaldım. Bir gün sonra eczaneden en büyük kutulardan bir tane fare zehiri alarak tekrar eve geldim. Fare zehrini içip intihar etmek istedim. Ama sadece bayıldım. Bir süre sonra tekrar geri gelip yeniden o manzarayı görünce tekrardan fare zehiri içip intihar etmek istedim ama yine başaramadım ölmeyi. Yakındaki mezarlığın oradaki ormanlık alana gittim. Oradan da Karamürsel’e gidip inşaatlarda kaldım. Eğer yakalanmasaydım kaçacaktım. Cinnet geçirdim nasıl yaptığımı bilmiyorum’’ dedi.

Haberin Devamı