Gazete Vatan Logo

Bayramda sokağa çıkma yasağı var mı? Ramazan Bayramı tatili kaç gün?

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün gerçekleştirilecek. Ramazan Bayramı’nda 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Buna göre Ramazan Bayramında arife dahil olmak üzere 23-24-25-26 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bugünkü kabine toplantısında Ramazan Bayramı tatili ve yasakları ele alınacak. Bayramdan sonra yasakların kaldırılması bekleniyor. Peki, Ramazan Bayramı'nda 4 günlük sokağa çıkma yasağı var mı? Ramazan Bayramı tatili kaç gün? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Ramazan Bayramı'nda 4 günlük sokağa çıkma yasağı olacak mı? Bayram yasakları belli oldu mu? Ramazan Bayramı tatili ve yasaklar ile ilgili son gelişmeler...

Bayramda sokağa çıkma yasağı var mı? Ramazan Bayramı tatili kaç gün?

Türkiye’de ilk corona virüs vakasının görülmesinin ardından kurmaylarıyla mesaisini İstanbul’da geçiren Erdoğan, bugün sekizinci kez dijital kabineye başkanlık edecek. Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısında ağırlıklı olarak corona virüsle mücadele tedbirleri, normalleşme takvimi ve Ramazan Bayramı tatili ve yasakları ele alınacak.

Peki, Ramazan Bayramı'nda 4 günlük sokağa çıkma yasağı var mı? Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? Ramazan Bayramı'nda 4 günlük sokağa çıkma yasağı olacak mı? Bayram yasakları belli oldu mu? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Ramazan Bayramı tatili ve yasaklar ile ilgili son gelişmeler...

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ VE YASAKLAR ELE ALINACAK

İlk corona virüs vakasının görülmesinin ardından mesaisini İstanbul’da geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı kabinesine sekizinci kez başkanlık edecek. Kabinede ağırlıklı olarak corona virüsle mücadele tedbirleri, normalleşme takvimi, Ramazan Bayramı tatili ve bayramda yasaklar ele alınacak.

RAMAZAN BAYRAMI'NDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda alınan corona virüs, Ramazan Bayramı tatili ve yasakları ile ilgili kararları Millete Sesleniş konuşmasıyla açıklayacak. Kabinede, bayramda sosyal mesafenin korunmayacağı endişesiyle büyükşehirlerde Ramazan Bayramı’nda 4 günlük sokağa çıkma yasağı kararının alınması bekleniyor.

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Buna göre Bilim Kurulu’nun da tavsiyeleri doğrultusunda Ramazan Bayramı arefesine denk gelen 23 Mayıs Cumartesi gününden başlayarak 24-25-26 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı uygulanması planlanıyor.