Gazete Vatan Logo

Başbakan Yıldırım CHP'yi yerden yere vurdu

Başbakan Binali Yıldırım partisinin grup toplantısında konuştu. CHP tarafından yapılan açıklama tam bir "siyasi basiretsizlik örneği" olduğunu söyleyen Başbakan, "Üniversite öğrencilerinin okudukları boykot bildirgeleri gibi. Açıklama tam bir kepazelik. Bu kafayla sittinsene iktidar olamazsınız" diye konuştu

Başbakan Yıldırım CHP'yi yerden yere vurdu

Başbakan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Şeker pancarının 2017 avans alım fiyatını 210 TL olarak belirledik.

* Uyuşturucu bulundurmak, ticaretini yapmak cezaları ile ilgili Meclis'e düzenleme getiriyoruz.

* PKK ve FETÖ gibi terör örgütleri 2 milyar dolar elde ediyor.

* Dünyada yerinden yurdundan edilmiş insanların sayısı 55 milyonu aştı. Malesef bu küresel probleme dünya duyarsız. * Mülteciler için 20 milyon doların üzerinde harcama yaptık. Daha fazlasını da yaparız. İllerden sonra ilçelere de doğalgaz bağlama çalışmaları başladıç 800 bin vatandalıız artık doğalgazla ısınmış olacak

* Dev eserlerle milletimizi buluşturduk. Durmak yok, yola devam. İşimiz hizmet, gücümüz millet

"HDP YANLIŞ ANLAMIŞ, MİLLET TERÖR FAALİYETLERİNİ DURDURMALARINI İSTİYOR"

* 20 Mayıs'ta Meclisimiz dokunulmazlığı mevcut dokunulmazlığı mevcut dosyalar için kaldırmıştı. Bazı HDP'liler mahkemenin kararına uymayarak adeta mahkemelere hukuka meydan okudular.

* Her fırsatı ülkeyi kriz ortamına getirmek için tepe tepe kullanıyorlar. Hiç kimsenin hukuk önünde üstünlüğü yoktur.

* Türkiye hukuk devleti. Alınan kararlar hukuk içinde alınmıştır. Seçilmiş olmak kimsete suç işleme, terörle iç içe girme hakkı vermez.

* Milli iradeyi tanımayanı millet hiç tanımaz. Yasama faaliyetlerini durduracağız diyorlar yanlış anlamışsınız millet size terör faaliyetlerinizi durdurun diyor.

Haberin Devamı

CHP'YE ELEŞTİRİ

* Ne oldu da birden programlarınızı iptal ediyorsunuz. Yaptığınız açıklama tam bir basiretsizlik göstergesi.

* CHP Alelacele açıklama yaptı. Patlamalarda neden toplanmıyorsunuz. Açıklama tam bir siyasi basiretsizlik örneği. Üniversite öğrencilerinin okudukları boykot bildirgeleri gibi. Açıklama tam bir kepazelik. Bu kafayla sittinsene iktidar olamazsınız.

*CHP bu açıklamasıyla terör örgütünün ayağını kaldırdığı yere ayağını bastı. Kullandığı dil Türkiye'yi küresel düzeyde zayıf göstermek için kullanılan dil ile aynıdır.

* AK Parti'ye muhalefet edeyim diye CHP millete muhalefet ediyor.

* Sayın Kılıçdaroğlu, bunların suç olmadığını mı düşünüyorsunuz. Birçok insan teröre kurban gitti. Yenikapı'da bir olduk sözümüzü bozmaya CHP'nin gücü yetmez. Sayın Lılıçdaroğlu, anamuhalefet olmanın gereği nezaketini muhafaza ediniz.

Haberin Devamı

* 15 Temmuz'da Avrupa demokrasi dersinden sınıfta kalmıştır.

ADNAN MENDERES DE SEÇİMLE GELDİ

* Her satırıyla sanki terör örgütünün ayağını kaldırdığı yere ayağını basıyor. CHP'nin kullandığı dil Türkiye'yi küresel düzeyde zayıf düşürmeye çalışanlarla aynı. AK Parti'ye muhalefet edeyim derken, CHP Türkiye'ye muhalefet ediyor. Seçimle gelen, seçimle gider. Hoppala... Adnan Menderes de seçimle geldi, Merve Kavakçı da seçimle geldi...

* Seçimle gelen seçimle gider lafı, terör örgütlerinin Türkiye'ye meydan okuduğu zeminde anlamsızdır. Seçimle gelen seçimle gider elbette. Gayri meşru terör örgütleriyle, cinayet odaklarıyla dünyanın hiçbir yerinde bir siyasi partinin ilişkisi kabul edilemez. Hepimizin yapması gereken yargı kararını beklemektir.

"TERÖRÜST FOTOĞRAFLARI GÖSTERİLİYOR"

*Avrupa Parlamentosu'nda terörist fotoğrafları gösteriliyor. AB'li dostlarımız malesef terörün yanında yer alıyor. Ön yargılarından arınmış, gerçeklere uygun bir rapor görmek istiyoruz.

Haberin Devamı

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ ÇALIŞMASI

Bu hafta partilerle görüşüp son şekli vereceğiz.