Gazete Vatan Logo

AK Parti Büyük İstanbul buluşması saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul mitingi ne zaman, ve nerede?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul mitingi tarihi sorgulanıyor. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için liderler mitinglerine devam ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yüzyılın Mitingi" olarak adlandırılan İstanbul mitingi için tarih ve konum bilgileri belli oldu. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul mitingi ne zaman, saat kaçta ve nerede?

AK Parti Büyük İstanbul buluşması saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul mitingi ne zaman, ve nerede?

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan miting programlarına devam ediyor. AK Parti "Yüzyılın Mitingi" adıyla İstanbul'da büyük buluşmaya hazırlanıyor. Peki, AK Parti Büyük İstanbul buluşması ne zaman, saat kaçta? AK Parti Büyük İstanbul buluşması nerede?

AK PARTİ İSTANBUL MİTİNGİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakı'nın ortak katılımlarıyla "Yüzyılın Mitingi" adıyla İstanbul'da yapılacak miting, 7 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da başlayacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN İSTANBUL MİTİNGİ NEREDE?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 Mayıs'ta "Yüzyılın Mitingi" adıyla İstanbul'da gerçekleştirilecek olan mitingi, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde yapılacak.