Nez-Rüştü Onur Atilla aşkı hızlı başladı, çabuk bitti!
'Güldür Güldür'de hayat verdiği 'İbrahim' karakteriyle tanınan Rüştü Onur Atilla, Sinem Ayyıldız ile boşandıktan sadece 20 gün sonra şarkıcı Nez ile yeni bir aşka başladığını duyurmuştu. İhanet iddialarının gölgesinde başlayıp, günlerce magazin gündeminden düşmeyen ilişki kısa sürdü.

Rüştü Onur Atilla ile Sinem Ayyıldız, 2014'te nikâh masasına oturmuştu. Kemal ve Uygar adında iki çocukları olan çift, 10 yıllık evliliklerine 10 Haziran'da tek celsede nokta koymuştu.

"KARMA DİYE BİR ŞEY VARDIR"
'Güldür Güldür'de 'İbrahim' karakterine hayat veren 38 yaşındaki oyuncu ile şarkıcı Nez (45), boşanmadan 20 gün sonra tatil fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak, aşklarını ilan etmişti.

"NEZ VE BEN MASUMUZ"
'İhanet' iddialarıyla gündeme gelen ikiliden Atilla, "Ocak ayında evden ayrıldım ve altı ay içinde boşandık. Anlaşmalı olarak boşandık. Sebepleri bizim mahremimizdir. Nez benim sevgilimdir. Biz çok kısa zaman önce bir ilişkiye başladık.

"HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPMIŞ"
Çok mutlu ve heyecanlıyız. Nez'in evliliğimin bitmesiyle hiçbir ilgisi yoktur. Evlilik bitirecek yapıda bir insanı hayatıma katamam zaten. Nez'in linç edilmesine izin vermem. Ortada bir ihanet yok. Nez ve ben masumuz" ifadelerini kullanmıştı.

"HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPMIŞ"
İlişkisinin doğal bir şekilde başladığını ve gizleyecek bir şeyleri olmadığını belirten Nez ise "Benim de bir özel hayatım var. Bunu asla saklamıyorum. Çok doğal bir şekilde deklare ettik çünkü biz yanlış bir şey yapmadık. Herkes kendine yakışanı yapmış; biz de herkesin önüne geçmek için kendi fotoğraflarımızı paylaştık"

AŞK KISA SÜRDÜ!
Instagram hesaplarından aşk pozlarını paylaşan ünlü çift, sessiz sedasız ayrılık kararı aldı. Özel hayatlarıyla çok konuşulan ikili, sosyal medyada birbirini takipten çıktı.

Nez, bir takipçisinin "Onur Bey'le hiç paylaşım gelmiyor" mesajı üzerine, "Herkese yeni güzel başlangıçlar dilerim. Bir süre önce yollarımızı ayırdık" açıklamasını yaptı.

"AYRILIĞA ÜZÜLMEDİM" YORUMUNA CEVAP
Ünlü şarkıcı, "Ayrılmanıza üzülmedim" yorumuna ise "Arkadaşlar bu kadar abartmaya bence gerek yok. Başlarken ne derece güzelse, ayrılıklar da o derece güzel olabilir. Unutmayın ki her bitiş yeni bir başlangıçtır" karşılığını verdi.