Mahsun Kırmızıgül ölüm haberiyle bir kez daha yıkıldı!
Türkücü Mahsun Kırmızıgül önce annesini sonrasında Edip Akbayram'ı kaybetmişti. Kırmızıgül, yakın dostu Serşat Erbilgin'in hayatını kaybettiğini açıkladı.

Şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün 99 yaşındaki annesi Faike Bezencir 6 Aralık 2024'te hayatını kaybetmişti.

Annesinin ölümünün ardından zor günler geçiren ünlü türkücü, 2 Mart'ta yaşamını yitiren usta sanatçı Edip Akbayram'ın vefatının ardından sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınlamıştı.

Annesinin ölümüyle sarsılan ünlü isim, konserleri iptal etme kararı almıştı. Şarkıcının annesi Bezencir'in alzheimer hastası olduğu ve iki yıldır evinde tedavi altında olduğu öğrenilmişti.

DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM
Kırmızıgül, son olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde annesini anmıştı. Ünlü şarkıcı annesi için sosyal medya hesabından şu mesajı paylaşmıştı:
Annemi kaybettiğimde en zor şey, onun yaşadığı evi boşaltmaktı. O eşiği geçmek, eşyalarına dokunmak, nefes aldığı odalara yeniden bakmak… Bana çok zor geldi. Ayaklarım o eve gitmeye varmadı, yüreğim dayanmadı. Kapısından bile geçemedim. Annem, hayatı boyunca hep paylaşmayı öğütleyen bir kadındı. Vasiyeti üzerine eşyaları ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Ben ise yıllardır başına bağladığı tülbenti ve tarağını getirmelerini istedim. O tülbenti her yere yanımda taşıyorum, çünkü hâlâ annemin kokusu var üzerinde. Ne zaman koklasam, yanımda beliriyor gibi oluyor. Ellerini saçımda hissediyorum sanki. O an, annemi ne kadar çok özlediğimi anlıyorum. Tarağını ise kızım için saklıyorum. Bir gün büyüdüğünde, ona vereceğim. Annemi ne kadar çok sevdiğini bilmesini, o hatıranın onunla yaşamasını istiyorum. Çünkü biliyorum ki, sevdiklerimiz gider ama hatıraları, anıları hep bizimle kalır. Bugün 8 Mart… Annem, kiremithanelerde taş taşıyarak dört çocuğunu büyütmüş güçlü bir kadındı. Tıpkı onun gibi hayatın yükünü omuzlarında taşıyan, emeğiyle var olan, sevgisiyle ışık saçan kadınlar gibi… Onların fedakârlıkları, sevgileri ve bıraktıkları izler, bize hep yol göstermeye devam edecek. Yolumuzu aydınlatan, bizi biz yapan tüm kadınlara selam olsun! Bu dünyayı güzelleştiren tüm kadınların günü kutlu olsun!

ACI HABERİ DUYURDU
4 ay içinde peş peşe ölüm haberleri alan Mahsun Kırmızıgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yakın arkadaşını kaybettiğini duyurdu.

Ünlü isim acı haberi; "Son dört ay hayatımın en zor ve en acı dolu dönemleri oldu. Edip ağabeyimin acısını henüz yaşarken çok sevdiğim, değerli ağabeyim Serşat Erbilgin'in vefat haberini aldım. "Serşat ağabey muhteşem bir insandı. Metin Uca ve benim yakın dostumuzdu. Şimdi Metin ağabey ile yeniden buluştular. Onları güzel anıları hep bizimle yaşayacak." sözleriyle takipçileriyle paylaştı.