KOMEK.org.tr Konya kayıt ekranı | Komek.org.tr yetişkin kayıt nasıl yapılır, KOMEK kursları ne kadar sürüyor? KOMEK kayıt sorgulama
KOMEK kayıt başvurusu nasıl yapılır, KOMEK Konya kayıt tarihleri nedir? Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde (ASEM) yeni dönem kayıtları 23 Ocak Salı günü ile 5 Şubat Pazartesi günü arasında alınacak. 725 branşta, 83 merkezde, 38 oyun salonu, 37 spor salonu, 25 yüzme havuzu faaliyetleri için KOMEK kayıt başvurusu “konya.bel.tr” ve “komek.org.tr” adreslerinden yapılabilecek. Peki, KOMEK kurs kaydı nasıl yapılır, KOMEK kurs başvuru nasıl yapılır? İşte KOMEK bahar dönemi kayıt başvurusu…

KOMEK kayıt 2024 için detaylar sorgulanıyor. Konya Büyükşehir Belediyesi eğitimlerine devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri (ASEM)’nde yeni dönem kayıtları başladı. Online olarak gerçekleştirilecek olan KOMEK kayıt başvurusu 5 Şubat gününe kadar devam edecek. Vatandaşlar 366 branş arasından istediğine başvuru yapabilecek. Eğitimler ücretsiz olup yüz yüze ve online olarak gerçekleştirilecek. Peki, Konya KOMEK kayıt başvurusu nasıl yapılır?

KONYA KOMEK KAYIT BAŞVURUSU VE TARİHİ
KOMEK'in sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda; "Ücretsiz yüz yüze ve online eğitimlere 23 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında kayıt olabilirsiniz" ifadelerine yer verildi. Buna göre Konya KOMEK kayıt başvuruları, 23 Ocak tarihinde başladı ve 5 Şubat tarihinde sona erecek.

KOMEK KURS KAYDI NASIL YAPILIR?
Konya merkez ve ilçelerde 725 branşta, 83 merkezde, 38 oyun salonu, 37 spor salonu, 25 yüzme havuzu faaliyetleriyle KOMEK kayıtları 23 Ocak- 5 Şubat tarihleri arasında ‘www.konya.bel.tr’ ve ‘www.komek.org.tr’ adreslerinden yapılacak.
KOMEK kayıt işlemler 23 Ocak Salı günü saat 08.00 itibariyle KOMEK, ASEM, KUZEM, spor, yüzme, mesleki eğitim, uzaktan eğitim ve hobi eğitimlerine katılım sağlamak için başvuru yapılabilecek.

YÜZLERCE BRANŞ YER ALIYOR
KOMEK her kayıt döneminde birbirinden farklı branşlar ve etkinlikler ile eğitimlerine doludizgin devam ediyor.

Yeni dönemde, Model Uçak (ATA) Yapımı, Elde Maraş İşi, Rusça, Seramik, Çini İşlemeciliği, Java ile Programlama, Kısa Film Yapımı, Kaligrafi, Minyatür Sanatı, Bisiklet Kullanma Eğitimi, Ses Eğitimi, İlmihal gibi alanlar olmak üzere 366 branşta eğitim verilecek.

Ayrıca yüz yüze eğitimlerde ilk kez açılacak branşlar arasında; Ahşap Tasarım ve Modelleme, Vantrolog, Türk Halk Oyunları, Kangoo Jumps, Alçı Rölyef (Sculpture Painting) Eğitimi, Görme Engellilere Yönelik Braille Satranç, Reformer Pilates, Spinning, Depreme Hazırlık ve Okuma gibi eğitimler bulunuyor.