Gözde Kansu ile ödül törenine el ele gelmişti! Emre Altuğ'dan açıklama
Yalı Çapkını dizisinde rol alan Emre Altuğ ile Gözde Kansu, aşk yaşadıkları iddiasıyla magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. 3 Aralık'ta düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele objektiflere yansıyan ünlü oyunculardan Emre Altuğ, çok konuşulan görüntüyle ilgili açıklama yaptı.

Milliyet’in haberine göre 'Yalı Çapkını' dizisinde 'Orhan Korhan' karakterine hayat veren Emre Altuğ, önceki gün Etiler'de bulunan bir gözlük mağazasından alışveriş yaparken görüntülendi.

"ALABİLECEĞİM BÜTÜN ÖDÜLLERİ ALDIM"
Oyunculuk performansından dolayı ödüllendirilmesi hakkında ünlü isim, "Çok kıymetli bir ödül benim için ama ben alabileceğim bütün ödülleri aldım bu zamana kadar. Gençlere örnek olabiliyorsam ne mutlu bana" dedi.

"ANLIK BİR ŞEY"
Aynı dizide kamera karşısına geçen Emre Altuğ ve Gözde Kansu, aşk yaşadıkları yönündeki haberlerle çok konuşulmuştu.

Gözlerin çevrildiği ikili, arkadaş olduklarını ifade etmişti. Oyuncular, açıklama yapmalarına rağmen sık sık aynı iddiayla magazin gündemine geliyordu.

Rol arkadaşı ile katıldığı 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele kameralara yansıması hatırlatılan Altuğ konuya açıklık getirdi.

"Bir anlık bir şey. Gözde benim çok sevdiğim bir arkadaşım, düşmemesi için destek oldum sadece" dedi.

ÇAĞLA ŞIKEL SORUSU Yılbaşında Kıbrıs'ta sahnede olacağını açıklayan 54 yaşındaki şarkıcı, eski eşi ve oğulları Kuzey ile Uzay'ın annesi Çağla Şıkel'le ilgili soru yöneltilmesi üzerine ise bulunduğu yerden hızla uzaklaştı.
xYılbaşında Kıbrıs'ta sahnede olacağını açıklayan 54 yaşındaki şarkıcı, eski eşi ve oğulları Kuzey ile Uzay'ın annesi Çağla Şıkel'le ilgili soru yöneltilmesi üzerine ise bulunduğu yerden hızla uzaklaştı.