Galatasaray'da herkesin beklediği ayrılık! Lig biter bitmez Premier Lig'e gidiyor
Galatasaray'da oynadığı futbol ve attığı gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen süper starın önümüzdeki sezon Newcastle forması giyeceği iddia edildi. Adana Demirspor galibiyetinin ardından sevinç gösterilerine katılmayan oyuncunun Prens Selman tarafından istendiği öğrenilirken, İngiliz ekibinin PSG'le görüşmelere başladığı bildirildi.

Geçtiğimiz sezon Fatih Terim'le yolların ayrılmasından sonra Domenec Torrent'le anlaşmaya varan ve ligi 13.sırada bitiren Galatasaray yeni yönetimle köklü bir kadro değişimine gitmişti.

Sezonu 13. sırada tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, bu sezona oldukça farklı değişikliklerle başladı.
Dursun Özbek ve Erden Timur önderliğindeki Galatasaray, takımın başına Okan Buruk'u getirdi ve birçok yıldız transfer yaptı.

Yapılan yıldız oyuncularla birlikte şampiyonlukta favori olarak gösterilmeye başlayan Galatasaray, tarihi bir seri de elde etti.

Süper Lig'de tam 14 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan Okan Buruk ve öğrencileri, ligde 63 puanla zirvede yer alıyor.

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde yaptığı en flaş transfer olan Mauro Icardi hakkında da flaş bir transfer gelişmesi yaşandı.

İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden biri olan Newcastle United'ın uzun süredir devam eden satılacağı iddiaları 2021'in son aylarında resmiyete döküldü.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Mohammed bin Selman'a bağlı servet fonu PIF, PCP Capital Partners ve Reuben Brothers şirketlerini de kapsayan Suudi Arabistan destekli bir konsorsiyumun, 352 milyon Euro karşılığında İngiliz ekibini satın aldı.

Satın alımın gerçekleşmesinin ardından flaş transferler yapan Newcastle United, bu kez Galatasaray'ın yıldızına gözünü dikti.

Ada ekibinin yeni sezonda da sansasyonel transferlere devam edeceği konuşuluyor.

Bu doğrultuda son sürat görüşmeler devam ederken İngiliz basınından flaş bir iddia geldi.
The Sun, Newcastle United'ın yeni sezon için Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi'nin peşine düştüğünü öne sürdü.

Haberde; Arjantinli golcünün sezon sonunda PSG'ye döneceği belirtilirken Ada ekibinin forvet adayları listesinde de en üst sıralarda isminin yazdığı kaydedildi.

Icardi bu sezon Sarı-Kırmızılı formayla çıktığı 16 maçta 9 gol, 6 asistle oynadı.

Son haftalarda formsuz görüntüsüyle dikkat çeken ve Adana Demirspor maçında yerini Gomis'e bırakan İcardi'nin moralsiz olduğu gözlemlenirken, yıldız futbolcunun 2-0'dan sonra sevinç gösterilerinde yer almaması büyük dikkat çekmişti.
